Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja egy férfi nektek hogy "a megfelelő pillanatot/lehetőséget keresem a leánykérésre" ti milyen idő intervallumra gondoltok ami eltelik az eljegyzésig?
Szerintem a megfelelő pillanatot nem keresni kell hanem megteremteni. Pl. ha szokásos vacsoránál letérdelőset szeretnél, akkor kinézel valami romantikus éttermet, asztalt foglalsz, stb.; ha mondjuk inkább szabadban, szép kilátásban szeretnéd, akkor kinézel egy szép helyet és elhívod túrázni...
Őszintén szólva ha nekem mondaná valaki, hogy ő már csak a megfelelő pillanatra vár, azt gondolnám, hogy néhány hónapon belül esedékes a dolog.
Nekem ez olyan időhúzásos kamu szövegnek tűnik. A pillanatot nem keresni vagy várni kell valóban, hanem megteremteni.
Aki igazán szeret, az boldog lesz pusztán attól, hogy a férfi akit szeret, feleségül akarja venni. Nem számít egyáltalán, hogy például van-e gyűrű, vagy hogy mennyibe került. A pasik túlbonyolítják ezt az egészet, tök feleslegesen gyűjtögetnek, dobnak ki 50-100 ezer forintokat lánykérésre. A gesztus az ami számít, és amit jelképez. Ez a köves gyűrű dolog egyébként sem volt divat itthon, csak át lett véve az amcsi csöpögős filmekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!