Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok férfi, hogy jó ajándék az eljegyzés szülinapra/karácsonyra?
Szerintem ez hatalmas hülyeség és nagyon rossz hozzáállás. Az eljegyzés, házasság egy szövetség két ember között. A férfinak, ha komolyan veszi, nem úgy kéne ezt felfognia, hogy ezzel megajándékozza a párját.
Annyira komolytalan és lelombozó, amikor valaki azért jegyezi el a barátnőjét, mert nem jutott eszébe más ajándékötlet és úgy gondolja, hogy ez az aduász.
Ez engem is érdekelne :D
Nekem speciel rosszul esne, ha karácsonykor kérné meg...
Egyik barátnőmmel tanakodtunk is, hogy nincs ötlete már néhány pasinak, mit adhatna karácsonyra?
De gyerekesen gondolkodtok!
Az, meg sem fordul a kicsi fejetekben, hogy csak örömet szeretne okozni? Vagy mert még különlegesebbé akarja nektek tenni az alkalmat?
Így, ha a párotok, esetleg szülinapkor, vagy karácsonykor kérne meg ( hiába szeretitek, vártátok az eljegyzést), azt mondanátok nem? Hol az ajándék, nem tudtál kitalálni valami jobbat?
Nevetségesek és pénzéhesek vagytok!
Nem biztos, hogy mindig otlethiany, lehet amugy is meg akarta kerni, csak mondjuk az eljegyzesre nem tudott mit kitalalni, karacsonykor meg adott a hangulat, diszek, fenyek... :D
De amugy szerintem is jobb, ha egy random napot valasztanak eljegyzesnek, mindenesetre szerintem ha a lany varta es orul az eljegyzesnek, akkor nem az lesz a fejeben, mikor meglatja a gyurut, hogy jajj hat pont karacsonykor?!
Az meg sem fordul a fejetekben, hogy csak még nagyobb örömet szeretne okozni és még emlékezetessé tenni az adott alkalmat?
Önzőek vagytok és kicsinyesek!
De gondolom, akkor is nemet mondanátok, a a párotok titeket is akkor kérne meg, mert miért ne ajándékot vett mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!