Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok férfi, hogy jó ajándék az eljegyzés szülinapra/karácsonyra?
Szerintem ez hatalmas hülyeség és nagyon rossz hozzáállás. Az eljegyzés, házasság egy szövetség két ember között. A férfinak, ha komolyan veszi, nem úgy kéne ezt felfognia, hogy ezzel megajándékozza a párját.
Annyira komolytalan és lelombozó, amikor valaki azért jegyezi el a barátnőjét, mert nem jutott eszébe más ajándékötlet és úgy gondolja, hogy ez az aduász.
Mert nagyon jól néz ki facbookon a karácsonyfa előtti szerelmes, gyűrűs kép.
A sátoros ünnepekkor bár leginkább karácsony/Valentin nap hemzseg a facebook a pároktól. Most ez a divat.
Amúgy nagyon praktikus is. Könnyű megjegyezni, ha az eljegyzést is évfordulóként ünneplik akkor elég egy ajándék.
Nem olvastam végig a válaszokat, bocsi, ha vótmá'.
Teljesen egyetértek azzal, amit írsz, normál esetben ez így működik (szerencsére én sem "ajándékba kaptam" a gyűrűt, elég lelombozó lett volna). Ugyanakkor úgy gondolom, hogy "mi", nők is igencsak tettünk ezért, hogy az eljegyzés kvázi ajándékként funkcionáljon. Itt is hány olyan kérdés van/volt/lesz, hogy "mikor kéri már meg a kezem", "NEKEM ez fontos", "ÉN akarom" stb... nőként is úgy látom, hogy sok nő annyira nagyon görcsösen akarja azt a gyűrűt, mintha az lenne az életcélja, sőt, mintha valamiféle teljesítmény, érdem lenne az, ha megkérik a kezüket. Namost ha sok nő tényleg így gondolkodik, akkor szerintem nincs mit csodálkozni azon, hogy a pasik is úgy fogják fel, hogy ez egyfajta "ajándék", mi több, "kegy" a részükről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!