Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek gyűrűt vett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyűrűt vett?

Figyelt kérdés
4,5 eve vagyunk egyutt parommal. Holnap lesz a 22-ik szuletesnapom es azt mondta mar ma ide akarja adni az ajandekot. Mult evben karacsonykor ruhat kaptam tolle aminek nagyon orultem de gyurut vartam amit meg is mondtam neki finoman. Nem tudom ezek utan most mire szamitsak az utobbi napokban sokszor mondogatta " milyen veknyak az ujjaid" es jot nevettunk rajta de olyan furcsa volt. Ti mit gondolnatok? Es nelkulem kitudja valasztani a megfelelo nagysagu gyurut?
2017. szept. 2. 18:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azt vagy zongorát, ahhoz kell vékony ujj . Egy zongora drágább a legtöbb gyűrűnél
2017. szept. 2. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Remelem azt kapsz:) De nekunk nehez innen megmondani.
2017. szept. 2. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
25%
Én dacból sem vennék gyűrűt. :D
2017. szept. 2. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem eleve gáz, hogy ajándékba várod a gyűrűt, az esküvő, házasság nem ajándék.

De ha neked ez a szíved vágya... :)

Az esély megvan rá, de inkább ne készülj semmire, ne legyél csalódott, ha mégsem azt kapnál.

2017. szept. 2. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akár az is lehet, de azért ne várd el, ne számíts rá, mert annál nagyobb lesz a csalódás, ha mégsem gyűrűt vett.
2017. szept. 2. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk, az egy kicsit gyerekes, hogy erről kérdést írsz ki. Ráadásul értelme sincs, hiszen a választholnapig, úgyis csak a párod tudja.
2017. szept. 2. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen jó lenne, ha az eljegyzés nem egy szülinapi meglepi-aji szintjére süllyedne le...
2017. szept. 3. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyűrűt kaptál??? :D
2017. szept. 4. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!