Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok év alatt nem házasodik meg a pár, és amint az egyiknek elege lesz és szakítanak a következő kapcsolatukban rövid időn belül lesz házasság és gyerek?
7 év után szakírottam (mondjuk már 2-3 után kellett volna...), 1 hónapon belül teherbe estem... A titok annyi, hogy nagy volt a hév és nem védekeztünk, az esemény utáni már nem hatott, és mivel számomra az abortusz gyilkosság így fel sem merült...
(Szerencsére az apa sem akarta elvetetni, azóta is együtt vagyunk és már van egy tervezett gyerekünk is-)
Ilyenkor általában vagy az egyik fél nem akar elköteleződni hivatalos formában, és gyereket se akar, csak a kapcsolat előnyeit használja ki, vagy mindketten rájönnek, hogy nem egymást akarják egy életre és szakítás után találnak mást akivel már el tudják képzelni a jövőjüket komolyabban is.
Én is ismerek olyat aki 7 évig volt kapcsolatban, de nem léptek egyről a kettőre. A nő megunta, hogy nem fejlődik a kapcsolatuk sehová, szakított. 1 hónap múlva összejött a volt osztálytársammal. A kapcsolatuk első évfordulóján már ott volt a közös gyerek is. Idén születtek ikreik, szóval már 3 gyerek van. Házasodni nem akart a pasi egyáltalán, mindig ellene volt. Úgy tudom 1 hónapja lépett egy másik nőért. Jó példa arra, miért nem jó túl korán gyereket vállalni. Bár ez sem mindenkinél törvényszerű, de jobb (szerintem) nem kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!