Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vacillálok az eljegyzésen?
Fél éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk már hónapok óta. Fel szokta hozni az eljegyzés, házasság témát, én is néha, és úgy érzem, a közeljövőben valamikor meg fog történni a lánykérés. Szinte minden nap eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha megkérne, de nem rég volt a fél éves évfordulónk, és előtte egy nappal már azon paráztam, hogy mi lesz, ha megkér, tehát bepánikoltam, és mikor kiderült, hogy nem kér meg, meg is nyugodtam. Azóta viszont már inkább picit elszomorít, hogy nem lettem megkérve, és nem is tudom, mikor tervezi. Szóval nagy a kettősség. Miért lehet ez?
24/L
Fél év, hagyjuk már, az lószar!
Még várhatsz egy évet minimum, értelmes ember nem vesz (el) zsákbamacskát.
Szia!
Szerintem itt arról van szó, hogy a párod
a.) le akar stoppolni, ami értelemszerűen hülyeség (akkor már lehet hogy neki csak a biztonság kell veled kapcsolatban
b.) lehazudja a csillagokat az égről, mert hát normális embernek - még ha eszébe is jut ennyi idő után - nem hozakodik fel vele állandóan
c.) igaz, nem vagytok "oly" fiatalok, de ez még akkor is korai.
Te pedig azért vacillálsz, mert neked eddig ez eszedbe sem jutott, hogy talán vele élném le az életem, felesége lennék, gyermekei anyja. Bár tény,hogy azért az emberben megfogalmazódnak ilyen dolgok már az elején, csak az hogy ha az ember még ki is nyílvánítja a nőnél bizonytalanságra ad okot. Hova kell sietni?! fél év együttélés semmi.. nem is ismeritek egymást..ennyi idő alatt színlelni is tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!