Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan jegyezzem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jegyezzem el?

Figyelt kérdés

Tanácsokat kérnék szépen, valami különleges meglepi eljegyzést szeretnék szervezni a szerelmemnek a gyűrű már megvan. Szombaton lesz a születésnapja, ahova meghivtam már a családot a barátokat mindenkit. Ez is meglepi lesz :)

Tehát az érdekel, h ti milyen eljegyzésről álmodtok lányok? Segítsetek!! :D bár ötletem már van.. De "meghalgatok" minden tanácsot illetve ötletet, tippet..

2017. ápr. 18. 18:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, a barátnőd milyen "típusú". Kicsit meglepve olvasom itt a válaszokat, mert én is ugyanígy érzem és gondolom, mmint nem szerettem volna közönséget, nagyon feszélyezve éreztem magam, hogy mindenki engem bàmul (az esküvőtől is tartok kicsit emiatt, szívesebben mennék csak tanúkkal), viszont a környezetemben azt látom, hogy sokan szeretnek középpontban lenni, és tetszik nekik ez a közönség előtti "műsoros" lánykérés. Nah szóval azt hittem, én vagyok a csodabogár...

Mindenesetre ezt tényleg neked kell tudnod, ha a barátnőd szeret szerepelni, középpontban lenni, "műsorozni", akkor biztosan tetszeni fog neki. :)

Azzal viszont nem értek egyet, amit valaki írt, hogy "elvennéd a szülinapját", meg hogy akkor két ünnep esne egy napra... persze mindenki másképp csinálja, de mi sose ünnepeltünk külön "eljegyzési évfordulót", nekem pl ez fura. Házassági évfordulót tartunk, és ennyi.

Hajrá, és sok boldogságot!

2017. ápr. 18. 19:54
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
Nem arról van szó hogy eljegyzési évforduló, nyilván ilyet nem ünnepel senki... De! Ha mégis véletlen különmennek és a lány utána a pasi nélkül ünnepli a szülinapját, akarva akaratlanul ez az eljegyzés is eszébe fog jutni!
2017. ápr. 18. 20:04
 13/24 anonim ***** válasza:
Na látod, erre nem is gondoltam. Van benne valami...
2017. ápr. 18. 20:06
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

Ezért lenne jó, ha a párok megbeszélnék ezt és nem meglepi szintjén lennének eljegyzések. Mert pl. én hülyét kapnék az ilyen nyilvános lánykéréstől. Mintha valami jutalomfalat lenne, hogy itt a szülinapi buli, na most megérdemled.. A társaság meg néz, mintha színházban lenne. Egy komédia az egész, egy meglepi buli szintjével egyenlő, nincs benne semmi méltóság, pedig az, hogy kit választasz életedet párjául az egyik legnagyobb döntés, amit meghozhatunk.

"Tehát az érdekel, h ti milyen eljegyzésről álmodtok lányok?"

Leírom, de mondom, lehet, hogy a te barátnőd örülne a te ötletednek.

Nekem az lenne az ideális, ha mindenféle letérdelős-kövesgyűrűs műsorszám nélkül megbeszélnénk a barátommal, hogy ekkor és ekkor összeházasodunk, majd elmegyünk együtt megvenni a karikagyűrűket. Esetleg később lenne egy kis ebéd a családdal, koccintás, beszélgetés.

2017. ápr. 18. 20:30
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén én sosem vágytam arra, hogy a család előtt kérjenek meg, de két ötletet tudnék mondani, ami szerintem szimpatikus lehet.

Mindkét esetben bevonod a családot előre.

Az első: a család valahol máshol vár rátok úgy, hogy mindenki kezében egy papíron van egy szótag vagy betű. H-O-Z-Z-Á-M J-Ö-S-S-Z ?

a másik ami romantikus és tetszett, hogy a vőlegény "késik" a partyról. Minden rokon ad egy-egy szál vörös rózsát a leányzónak úgy hogy ő ne lássa, hogy mindenkinek van egy szál rózsája, a végén a vőlegény is megjelenik a gyűrűvel. De akkorra mindenki úgy rendeződik, hogy viszonylag nagyobb helyet ad a párnak.

2017. ápr. 18. 20:52
 16/24 anonim ***** válasza:
80%

Szar ötlet az egész családi bagázs előtt megkérni. Főleg a szülinapján... Egyáltalán nem kreatív, én nem szeretnék ilyen eljegyzést.

20N

2017. ápr. 18. 23:40
 17/24 anonim ***** válasza:
15%

Jézusom, nagyon meglepődtem a kommenteken! :O

Kérdező, ne vegye el a kedvedet a sok válaszoló! Te tudd, hogy a barátnőd örülne-e ennek. Nagyon rossz lenne, ha a barátnőd azért nem kapná meg ezt a csodás lánykérést, mert itt páran így gondolkodnak.

Én nem szeretem, ha néznek, a nagyközönséget sem, utálok a középpontban lenni, MÉGIS a lánykérésemet úgy képzelem el, hogy sok ember előtt kéri meg a párom a kezemet, és ha csak egyszerűen otthon ülve kettesben kérne meg, valószínűleg csalódott lennék. Már eleve az, hogy meglepi partit szervezel neki, nagyon édes dolog, én teljesen meg lennék hatódva tőle. És ezek után még felteszed neki a nagy kérdést... Biztos nagyon boldog lesz. :) A kommentelők fele valószínűleg csak féltékeny, hogy neki soha nem lehet ilyen pasija.

Én biztosan örülnék neki, és az sem zavarna, hogy a szülinapomon történik, mert az évfordulót később úgyis majd az esküvő napjához fogjuk kötni, nem az eljegyzés napjához. :)

Szóval én támogatom az ötletedet, hogy a partin kérd meg a kezét, ismerősök előtt.

Ötletként pedig talán azt tudnám mondani, hogy előtte vidd el valami romantikus helyre, ahol csak kettesben vagytok, lehet ez az első randi helyszíne is akár, vagy egy vacsi, esetleg óriáskerék, séta a Duna-parton, stb. Ez ráhangolja őt a romantikára, és eszébe jut, mennyire szeret téged. Ezután együtt érkeztek a partira, ami egy nagyon meglepi lesz neki, és nagyon fog örülni neki. A lánykérésre pedig nekem az jutott eszembe, hogy esetleg a szülinapi tortájába lehetne csempészni a gyűrűt, de ugye fontos lenne, hogy ő találja meg, így mondjuk lehetne a torta tetejére tenni egy kis dobozt (amiről nem rí le, hogy ékszer van benne, csak valami kis apró ajándék), és miután elfújta a gyertyákat, ki kell bontania a dobozt, amiben egy ékszeres doboz van, és mikor azt meglátja, elveszed tőle szépen, letérdelsz, kinyitod, és megkéred. Ha a többiek be vannak avatva, ekkor lehetne csillagszórókat gyújtani körülöttetek, a lánykérés alatt pedig szólhatna valamilyen szép zene. A másik ötletem, hogy pohárköszöntőt mondasz a parti elején... mintha csak a szülinapja alkalmából szeretnéd felköszönteni, magad mellé hívod, és mindenki titeket néz. Beszélsz pár percet róla, hogy milyen tökéletes nő, és aztán letérdelsz, és megkéred. Én biztos mindkettőtől odáig lennék. :) De szívesen meghallgatnám a te ötletedet is!

24/L

2017. ápr. 19. 11:16
 18/24 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó vagyok, közben még eszembe jutott az, hogy összeállíthatsz neki egy kisfilmet fotókból, és a végére biggyeszteni egy lánykérős szöveget. Vagy ha tudsz énekelni, vagy táncolni, készülhetsz saját műsorral, bár már nincs sok időd.

Ami még kreatív lehet, hogy lebeszéled az ismerősökkel a dolgot, és a parti elején készítetek egy csoportképet ÚGY, hogy az ünnepelt áll veled ketten legelöl, a többiek pedig mögöttetek, és előhúznak egy nagy feliratot, és feltartják: "XY, leszel a feleségem?". Utána csak nagy kivetítőn kéne megmutatni a fotót a lánynak, amit te előtte beharangozol egy pohárköszöntővel, és egy szép szónoklattal arról, hogy mennyire szereted. Ennél arra kell figyelni, hogy ne lássa meg a lány a nagy feliratot (ne fordulgasson hátra), és a fényképezőgépen se akarja megnézni előre az elkészült fotót.

Én nagyon örülnék valami hasonlóan kreatív lánykérésnek.

2017. ápr. 19. 11:51
 19/24 A kérdező kommentje:
Az utolso kommentelo er itt valamit! :D koszonom
2017. ápr. 19. 11:52
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Te kérdeztél meg minket, hogy hogyan jegyezd el, segítsünk, meghallgatod a véleményünket.

Kb 15 ember írta egyből egybehangzóan, hogy szerintük ne a szülinapján kérd meg és ne az összes családtag és barát előtt.

De te még kikéred magadnak, hogy mertünk ilyet mondani..

Minek kérdezed akkor?

Mi itt leírtunk a véleményünket és ami elég ritka itt a gyakorin, hogy szinte teljesen egybehangzóan ugyanazt gondoltuk.. Szerintem érdemes lenne átgondolni, hogy nincsen e- igazunk.

De te ismered a barátnődet.

Ha már beszéltetek erről korábban és semmi baja azzal, ha valakit így kérnek meg és a dátummal se lenne baja, akkor hajrá.

De ha nem jön be neki a szülinapi/karácsonyi eljegyzés és inkább meghitten, kettesben szeretné, akkor szerintem tartsd tiszteletben a kérését.

Nekem van olyan ismerősöm, aki mindig is romantikus alkat volt, rengeteget álmodozott a lánykérésről és beszélt is róla a barátjának. A pasi meg totál más módon kérte meg.

Nyilván igent mondott és örült neki, de kicsit rosszul esett neki, úgy jött le, hogy korábban nem figyelt rá a pasi,vagy esetleg nem érdekelte mit mond.

Ha nem akar valaki közönség előtt eljegyzést, akkor nem fog őszintén örülni, ha több tucat ember előtt csinálod.

Ha valakinek nem jön be a karácsony/szülinap eljegyzés, akkor szintén nem fog tudni annyira örülni neki.

De ez csaak az én véleményem, neked kell tudni,te ismered milyen típus.

2017. ápr. 19. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!