Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnál rajta, ha a párod már előtted megvette volna a
gyűrűt?
Figyelt kérdés
Nem kérte meg még senkinek sem a kezét, de vett egy gyűrűt, még mielőtt összejöttetek volna. Még az is lehet, hogy az előző barátnőjének vette, csak őt aztán mégsem akarta megkérni. Ki szabad ezen akadni, vagy el kell fogadni? Szerintem ultragáz, de érdekelne a véleményetek, hogy ti megmondanátok-e a pasinak, hogy "bocs, de nem kell egy olyan gyűrű, amit nem konkrétan nekem vettél".
Es akkor te a nagyija 70 eves gyurujet is visszautasitanad, mert nem neked lett veve, vidd innen az antik vackot? :D Ha problemaid vannak az exszel, akkor inkabb azt mondd.
2017. márc. 28. 11:25
2/12 anonim válasza:
Nem akadnek ki, de nem tartom celszerunek ugyanis egyreszt lehet tokre nem olyat vesz ami nekem tetszik, mert nem tudta nyilvan az izlesem mikor meg egyutt se voltunk, masreszt meretben igy tuti mellelo, nekem vekony ujjaim vannak es a bolti sima bizsubol neha az S is nagy, szoval sokkal jobb, ha valahogy meretet vesz elotte az ujjamrol es az alapjan vesz hozzamillo es meretben is passzolo gyurut. Nyilvan lehet cserelni is meg igazitani (?) de felesleges macera lenne.
2017. márc. 28. 11:27
3/12 anonim válasza:
ha tényleg nem konkrétan nekem vette akkor nem szívesen fogadnám el. de nem kell ezen kiakadni, megmondod neki hogyha a te kezedet akarja megkérni akkor vegyen neked egy gyűrűt, olyat amit direkt neked szán. ennyi.
2017. márc. 28. 11:30
4/12 anonim válasza:
???:)
Ez hülye, hát miért nem vitte vissza a gyűrűt miután nem lett felhasználva?
2017. márc. 28. 11:44
5/12 anonim válasza:
A volt barátom a saját pecsétgyűrűjével kérte meg a kezem, szóval az is "használt, nem nekem szánt" volt, mégis értékeltem a gesztust. Az, hogy nem vagyunk már együtt, ettől totál független dolog.
2017. márc. 28. 12:21
6/12 anonim válasza:
Szerintem az azért teljesen más ha valaki a nagymamája gyűrűjével vagy a saját pecsétgyűrűjével kéri meg valakinek a kezét, ennek van bizonyos fokú eszmei értéke, annak meg, hogy egy olyan gyűrűt ad nekem amit egyszer megvett feltehetőleg valaki más számára annak nem túl sok eszmei értéke van valljuk be. Számomra fontos az, hogy a párom ha már vásárolt gyűrűt szándékozik nekem adni azt úgy tegye, hogy járjon utána és válassza ki azt, ami szerintem hozzám illik. Nincsenek nagy vágyaim nem akarok többszázezres gyűrűt, csak azt hogy tudjam ezt nekem szánta. De legalább ha már tényleg egy másnak szánt gyűrűt adna nekem legalább ne legyen olyan hülye, hogy ezt el is mondja. Amúgy ahogy említették előttem is már eleve a méretekkel is gond lehet ebben az esetben és a gyűrűt simán vissza lehet cserélni.
2017. márc. 28. 14:08
7/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok elírtam bocsánat, szóval válassza ki ami szerinte hozzám illik.
2017. márc. 28. 14:09
8/12 anonim válasza:
Az sem tetszene ha már rögtön vett volna egyet, hisz nem ismer, nem tudja milyen az ízlésem, mit szeretek hordani, ráadásul hirtelen felindulás se jó jel, mert azt sem tudja hogy mi lesz velünk.. a filmekben szép ez az előre megvett gyűrű :))
Ha pedig már az előtt vette hogy megismert akkor nem neked vette, akár viselte valaki, akár nem, nem örülnék ki. Valaki másnak szánták, érzésekkel, szándékkal, de nem nekem. Ő ránéz és nem téged lát benne, hogy neked nézte ki, stb.
A nagyi gyűrűje vagy pecsétgyűrű a családból más téma. Azt ne keverjük ide szerintem!
2017. márc. 28. 15:01
9/12 anonim válasza:
Ha tetszik a gyűrű, nem problémáznék ezen, ha nem tetszene, mindegy lenne, megkérném, hogy cseréltesse ki.
2017. márc. 28. 16:58
10/12 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy az exnek vette, vagy "csak úgy" vett egy gyűrűt a leendő menyasszonyának, ha majd lesz. Előbbi esetben nyilván nem teljes szívvel örül az ember az ékszernek. Utóbbi esettel nekem nem lenne gond, bár kicsit giccses meg amcsifilmes, de miért ne lehetne valaki reménytelenül romantikus. :) Itt inkább az lenne a gond, hogy mi van ha nem jó a méret vagy a stílus.
Egyébként mindkét verzióban elfogadnám a gyűrűt az eljegyzés pillanatában, mert ott az se érdekelne, ha gumicukorkígyó lenne az ujjamra tekerve, de utólag ezeket nyilván megbeszélnénk, és akár keresnénk együtt egy cseregyűrűt is, ha úgy lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!