Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te kiakadnál ha mások előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te kiakadnál ha mások előtt ordítozna veled (szidna) a párod ott ahol éltek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Velem nem ordítozna más előtt. Egy "majd otthon megbeszéljük" mondattal mennék el a helyszínről. Ha lenyugodott beszélhetünk. Egyébként mi is az oka, hogy mások előtt szidott?
2017. jan. 18. 12:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam volt már ilyen,hogy annyira megharagudtam rá,hogy el is felejtettem,hogy hol vagyunk és kicsit hangosabban kezdtem el vitázni vele.

Igen, ciki volt nekem is és neki is, bocsánatot is kértem tőle és tanultam belőle.

Szóval így én azt mondom,hogy egyszer belefér, de ha többször is ezt csinálja,az már sok..

Mondjuk nálam otthon sem fér bele az ordítozás, az amit fentebb írtam egyszeri eset volt és az sem nevezhető ordítozásnak:D. Nem szoktunk cigány módjára veszekedni. Több éve vagyunk együtt,mint ahány komolyabb vitánk volt.

2017. jan. 18. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Ki. Itthon sem szoktunk ordítozni egymással, mikor egyedül vagyunk, nemhogy mások előtt.
2017. jan. 18. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Juj,hát én elég ideggyenge vagyok,gyorsan felkapom a vizet,meg alapból is hangosabban beszélek alapjáraton is :D

A barátom mindig rám szól,megdorgál,meg tudom hogy ez ordenáré dolog de nálam nem tudatos ez,viszont tudom,hogy nem oké,meg ritkán van,és bocsánatot is kérek(bár sokszor baromira ő tehet róla a viselkedésével....ilyenkor elnézőbb).

2017. jan. 18. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Ingyen cirkusz? -Sajnos volt már...
2017. jan. 18. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem férne bele. Igaz én egy kezemen meg tudom számolni, hogy 6 év alatt hányszor emelte fel a hangját a férjem (a vitáinkat kulturáltan szoktuk intézni, ha vannak), de nyilvánosan soha nem alázna meg azzal, hogy nekiáll velem proli módon üvöltözni.

De volt ilyen exem, nem véletlenül ex :)

2017. jan. 18. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Otthon sem díjaznám, bár ha ténylegesen már-már a semmiért is ordít és szidalmaz, akkor nem sokáig lenne a párom. Nem rajongok az agresszióért. A szidalmazásból pedig elég jutott abból az életszakaszomból amikor azt muszáj volt elviselni (szülőtől sajnos), de szabad emberként nem sokáig lenne közöm egy agresszorhoz.

F

2017. jan. 18. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!