Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5ev utan miert nem jegyzett el?
Hát menj vissza az oviba komolyan!
Hogy jut eszedbe összejönni valakivel anélkül, hogy beszélnétek ilyen fontos dolgokról????
Szerintem ez az alap, hogy ismerkedéskor szó esik ilyen dolgokról, mint együttélés, házasság, gyerek.
Ha neked a pasi, akivel elkezdesz randizni, azt mondja, hogy SOHA nem akar megnősülni, de neked (láthatólag) fontos a dolog, akkor is komolyabbra fordítod vele a viszonyodat? Hát szerintem nem.
Vagy most elvesz, és 2-3 év múlva meg írod a kérdést, hogy te gyereket akarsz, mindenki kérdezgeti, hogy mikor jön a baba, te meg nem tudsz mit mondani, mert sose beszél róla?
Az ilyenekről először ismerkedés során kellene beszélni, általános szinten, majd amikor komolyodik a dolog, beszintén beszélni róla, hogy ki mikor szeretné, megegyezni valamiben, stb.
Hát erre nem is tudom mit lehetne mondani... Nőj fel!
Egyébként mi a f_szról beszélgettek, ha nem a közös életetekről? Órákig elcsevegtek az időjárásról meg atomfizikáról, de a kapcsolatotok max egy dugás erejéig jön szóba?
Csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal. Mások ezeket a dolgokat, hogy házasság, gyerek, költözés, munkamegosztás stb. viszonylag hamar megtárgyalják, ti meg öt éve nem beszéltek erről? Mondd csak, te hány éves vagy, 18 és fél?
Sürgősen állíts össze egy listát, hogy TE mit akarsz (nem a szomszéd, nem a barinők, nem a Cosmopolitan főszerkesztője), gondolkodj pár napot és ültesd le a barátodat és kedvesen(!) beszélj neki a vágyaidról. Ne harapd le a fejét, amiért nem tudja kitalálni a gondolataidat és nem intézi el az életedet helyetted. Kicsikét tényleg fel kéne nőnöd, mert nagyon gáz, hogy a legfontosabbról nem beszéltek. Mondjuk zsák a foltját megtalálta...
Ilyen gondolkodàsmóddal ne akarj hàzasodni. Az a felnőtt érett embereknek való akik többet akarnak egy pasim/ csajom típusú kapcsolatnál.
Majd ha nem érdekel màsok véleménye, hogy ki szerint ciki, akkor megérsz a témàra. Addig meg menj vissza az oviba.
Egy jövővel kapcsolatos beszélgetés nem ciki, hanem ez a normàlis egy komoly valamire való kapcsolatban.
Ez nem ciki. Nálunk anno a fèrjem kérdezett rà erre, még az elején, mert neki a hàzassàg fontos volt, és nem pocsékolta volna az idejét olyanra akivel nem ugyanazt akarjàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!