Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem jegyzett el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jegyzett el?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogy tegyem fel ezt a kérdést, talán felesleges is már rajta rágódnom, de még mindig zavar. Párom szétkürtölte a Világnak, hogy még 2013-ban eljegyez. Nagyon boldog voltam. Lehetett is látni rajtam. Nem vagyok házasság párti, de vele tényleg eltudtam volna képzelni így a jövőt. Tudjátok a szokásos romantikus story: szerelem, házasság, gyerek meg ilyenek. 3 nap volt az évből, mikor rákérdeztem h egyébként lesz még idén eljegyzés? Erre mondta, hogy nem, mert drága a gyűrű, kétértelmű jeleket küldtem felé, nem volt benne biztos, hogy igent mondanék. Röviden elkezdett mentegetőzni. Nagyon nagyot csalódtam, mert megalázva éreztem magam. Egy naív szerencsétlennek, akit végig hitegettek. S tényleg megalázó volt, mert egy ilyen helyzetből egy férfi könnyen kivágja magát, mert max. annyit mond, hogy meggondolta magát. De egy nő ebből nem tudja magát kivágna és tényleg nagyon fáj. Nem tudom mi lehetett a valódi ok, de van egy olyan érzésem, ha megkérdezném, akkor is hazudna, mert nem egy őszinte ember, meg már amúgy sem változtatna semmin. Mi lehetett a valódi ok?

24/N

2014. júl. 27. 14:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%

"de van egy olyan érzésem, ha megkérdezném, akkor is hazudna, mert nem egy őszinte ember"

Nem különösebben érdekelne a valódi ok, mert a fent leírtak miatt én már rég lekoptattam volna. De ahogy érzed, a te dolgod.

2014. júl. 27. 14:41
 2/12 anonim válasza:
81%
Lehet, hogy belegondolt, hogy az eskuvo milyen kolcseges lenne meg ilyenek. O hany eves? Lehet, hogy megsem akar meg elkotelezodni... Szerintem
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Valamiért beijedt, ez tuti, mindenképp járj(atok) a végére. A drága gyűrű baromság, nem muszáj a legdrágábbat megvenni, ha nem telik rá, főleg nem ha "csak" lánykérős gyűrűről van szó.
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Én is érzem, hogy egy nem őszinte ember mellett lennék boldog!
2014. júl. 27. 14:42
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

"ha megkérdezném, akkor is hazudna, mert nem egy őszinte ember"

na ez nekem lemaradt elsőre, ebben az esetben én a kapcsolatot is átgondolnám, hogy van-e értelme

2014. júl. 27. 14:42
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

Csak úgy elméletben: ha tudod, hogy nem őszinte ember, akkor miből gondoltad, hogy őszinte? Vagy ez női logika, inkább hagyjuk?

Mi lehetett a valódi ok?

"Erre mondta, hogy nem, mert drága a gyűrű, kétértelmű jeleket küldtem felé, nem volt benne biztos, hogy igent mondanék."

2014. júl. 27. 14:48
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Azért nem jegyzett el, hogy újraszervezhesd az életed egy megfelelő partner mellett.
2014. júl. 27. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Világnak kürtölte? Nem őszinte? Most komolyan, mit akarsz tőle? Keress egy őszinte, korrekt pasit. Mihamarabb. Ezen rágódni......
2014. júl. 27. 14:58
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Mióta vagytok együtt? Együtt éltek?
2014. júl. 27. 15:00
 10/12 anonim ***** válasza:
95%
Kedves Kérdező: megkérdezném: "nem házasodunk össze? én szeretném... " így legalább Te őszinte vagy. És a válaszból adódnak a továbbiak. Mert az esetek többségében a férfinek "nem sürgős" "mindegy", viszont a nőnek nem, csak nem őszintén azt mondogatja, "neki mindegy, nem a papír a fontos" stb stb , csakhogy ez mind hazugság. Bátorság! KÉRDEZD MEG!
2014. júl. 27. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!