Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után jegyzett el a párod és h?
Kedves kérdező!
Szerintem az összes egyszerre :D:D
NEM talál jobb szórakozást.
Kedves kérdező, és mindenki más, aki még egy nyamvadt kérdést sem tud kiírni helyesen, mert annyira rohan, hogy a négybetűs szavakat rövidíteni kell... leszakadna a kezed, ha kiírnád azt a három betűt? Sms-ben esetleg megértem, de miért hiszitek, hogy ez menő?...
Na mindegy. Nálunk decemberben volt az eljegyzés, nem volt meglepetés, mivel közöltem a párommal, hogy mindenképpen télen, december 1 és 15 között szeretném, ha ez neki is megfelel. Megfelelt. A hétvégét máshol töltöttük, elmentünk színházba, moziba, vacsorázni, sétáltunk, beszélgettünk, ajándékot vásároltunk, csomagoltunk, készítettünk. Aztán utolsó nap este egy szép kis parkban, séta közben megkérte a kezem. Másnap reggel indultunk haza, aztán közöltük a családdal, karácsonyi ebéd közben lett megünnepelve ez is, de külön ünnepséget emiatt nem akartunk. Esküvő 1-2 év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!