Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm megjegyezte hogy idén (2017.12.31-ig) jó lenne ha eljegyezném, de én még nem akarom, mit csináljak? 26F
Elnézést az utolsó vákaszon, de úgy fel tudom magam húzni, ha egy nő ilyen.
Ahogy fent tanácsolták az a legjobb, ha tényleg elbeszélgetsz vele arról, hogy mit jelent számára a házasság!-nem az esküvő. Abból sok minden kiderül.
Azért akar házasodni, mert a sok Gizikét a facebook-on már mind eljegyezték, vagy hagyomány tisztelő és ő nagyon komolyan gondolja.
Érted!
Így még ne! Hány éves? Együttélés? Meló? Ezekkel mi a helyzet?
Azt mondanám hogy 4-5év után mondaná, amiből pl 3-4 év együttélés, akkor megérteném, de így nem! Ez csak azért van hogy villogjon a fb-on és a barátnőknek. Rájött ez láz a kapcsolatban...
2-3év amikor lecsillapodik a rózsaszín köd és picit éltetek azért már együtt, tudtok közösen háztartást fenntartani akkor úgyis jön a dolog és ha aktuális akkor nem vársz.
Ülj le vele beszélni nyugodtan hogy szívem, nem akarom elkapkodni, pénz is kell rá, egy év kevés idő, költözzünk össze, próbáljuk ki és ha megy akkor után úgyis hamar elkövetkezik az eljegyzés! ;) :) Pl valahogy így. Ha hisztizik tudod mit jelent...
Ezt talàn vele kellene megbeszélned... felnőtt emberek vagytok. Csak el tudjàtok mondani egymàsnak, hogy hol tart a kapcsolat, és kinek mik a tervei s kb mikor.
A módszerrel, stílussal nem értek egyet. Lehetett volna ezt finomabban is jelezni. Màrmint, hogy szeretne hàzassàgban èlni. Másrészt viszont úgy gondolom nem akar azon nők sorsàra akik 5-8 x éve vannak a pàrjukkal, de eljegyzès, hàzassàg sehol. Aztán csak pislognak, mint hal a szatyorban, mikor elhagyjàk őket màsik nőért akit az exük 1-2 év utàn elvesz.
Gondolom nem akarja elpocsékolni a fiatalsàgàt egy jövőtlen kapcsolatra...csak épp nem a legjobb módjàt vàlasztotta annak, hogy ezt a tudomàsodra hozza.
A férfiak ( tisztelet a kivételnek) hajlamosak arra, hogy évekig elhúzzàk ezt a dolgot, pedig sokkal egyenesebb lenne megmondani, ha valójàban màr tudod, hogy nem életre szólóan tervezel vele, csak amíg nincs jobb.
Nem mondom hogy te ilyen vagy, csak leírtam miért szànhatta rà magát a csajod erre.
Hát igen... Én mondjuk nem adtam ultimátot a barátomnak, de 8 év ismertség, 5 év együttélés és együttlét után, magamban szabtam egy határidőt, ha nem kér meg, továbblépek. Persze, mindezt úgy, hogy ő tudja, hogy mi a véleményem a házasságról (hogy szeretném) és már két éve az a válasza, hogy majd, nemsokára, idővel, egyszer mindenképpen, blabla.
Ezzel csak azt akarom írni, hogy ha ez lenne nálatok megérteném a barátnődet, de így...
Én ezt tenném a helyedben: Leülnék vele beszélni, hogy szeretnél majd esküvőt később, ha már együtt éltetek egy darabig és minden klappol, de neked ez még korai. Értsen meg, szereted, de még nem állsz rá készen.
Ha megérti, akkor szuper, ha nem akkor nem lesz hosszúéletű a párkapcsolatotok.
Év végéig még van sok időd. Ha még decemberben is együtt lesztek, az azt jelenti, hogy akkor már 2 éve vagytok együtt. Az már azért elég hosszú idő arra, hogy tudd, hogy vele akarsz-e maradni vagy sem. Tehát vagy eljegyzed vagy elhagyod az év utolsó napján, addig meg élvezd ki az időt. :D
31/N
Mondd meg neki őszintén,hogy te még korainak tartod, nem vagytok együtt olyan régóta. Azt is mondd el,hogy el akarod venni később,de még számodra nincs itt az ideje.
Szóval mindenképpen mondd el neki, ne élje bele magát,hogy akkor év végéig megkéred.
És én azt is elmondanám neki,hogy ne osztogasson ultimátumot, ez nem olyan dolog,amit ki kéne erőszakolni.(annak nem lesz jó vége)
Egy házasság jó esetben 50-60 vagy több évig is tart.Egy ilyen döntést én sem tudnék és akarnék meghozni 1 év alatt.
És ezek után romantikus lánykérést szeretne?
Én nagyon imádom a beteljesült kapcsolatokat de basszus, nem ez a menete, hogy kierőszakolom az eljegyzést, aztán lenyomom a pasim torkán az esküvőt. Így nem intézzük az életünket :)
37"L"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!