Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 4eve kaptam a gyurum de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4eve kaptam a gyurum de akarhanyszor szoba jott az eskuvo azt mondta h nem. Akkor nem is lesz?

Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 14:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lépj le. Nem számithatsz rá.
2017. jan. 25. 15:57
 22/32 anonim ***** válasza:
81%
Jó türelmes voltál eddig is! Felejtős a pasi,keress mást! De ha jó csak együtt élni,minden stimmel így,akkor nem fontos ma már az esküvő! Megspórolsz egy válásköltséget! :)
2017. jan. 25. 17:37
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez felejtős! Lapozz mielőbb! A gyűrű pont azért volt hogy hitegessen, maradj minél tovább, legyenek álmaid, legyen mivel etetnie hisz ruhapróba, lemondta pl nem azt nyíltan hogy nem, hagyta hogy beleéld magad. Tipikus az a pasi aki bejárónőt-szexpartnert keres, meggyűrűz hogy nyugi legyen és sokáig legyen így, de utána nem akar semmit. Hidd el, hamar lesz neki másik...
2017. jan. 25. 19:11
 24/32 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem, hogy a kérdezőnek miért kell ilyen rosszindulatú, kioktató válaszokat adni.

Szerintem mindaketten bizonytalanok vagytok a jövőven kapcsolatban.

Szoktám mondani, a bűvös 7. évet amikor egy pár eldönti, hogy együtt vagy külön folytatja tovább az útat.

Én teljesen megértelek, gondolom az elkövetkezendő 5 éven belül gyereket szeretnél, szeretnél biztosnágban lenni, hiszen egy férfi bármikor családot alapíthat a nőnek meg korlátozott időn belül.

Szóval szerintem le kell ülnötök, mert a kapcsolatotok túlhordott lett, járogattok- járogottok, de nem látjátok, hogy miért, mi a cél

A barátonőm a párjával is 6 év után döntöttek úgy hogy nem tudnak összeházasodni. Ugyanez volt kb 4-5 évi jegyesség.

6 év után 1 év levállás következett együtt voltak szerették egymást de tudták hogy hamarosan új életük lesz..

2017. jan. 26. 10:51
 25/32 A kérdező kommentje:
Hat volt koztunk szunet is...de most mar nem olyan jo megint.. akkor vege lesz 😕
2017. jan. 26. 11:07
 26/32 anonim ***** válasza:
54%
Nyilvàn nem akar elvenni, meg is mondta. Szóval àtvert a gyűrűvel...de ez neked 4 év alatt nem tűnt fel, csak most?. Ha neked ennyi az igényed, maradj a csaja. Ha többre vàgysz, akkor keress olyat aki szeret és el is vesz. Amennyiben a hàzassàg fontos neked.
2017. jan. 27. 14:35
 27/32 anonim válasza:
70%
Szerintem kevés az infó. Azt nem írtad, hogy indokolja-e valamivel, hogy nem, vagy csak ennyi. Lehet hogy olyan indoka van amit nem mond el? Talán munkahelyi gondjai vannak és attól fél, hogy nem tudja biztosítani a hátteret a közös élethez. Például. De persze az is lehet, hogy csak egyszerűen nem szeret annyira és nem érdekli különösebben a közös életetek. Érdemes lenne leülni és megbeszélni vele. Ha nem olyan választ ad ami kielégítő neked, akkor lehet mondani, hogy akkor köszönöd de mennél.
2017. jan. 28. 09:24
 28/32 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem ne pazarold tovább az idődet.

6 éve vagytok együtt,abból 4 éve jegyesek. én úgy látom az eljegyzése is komolytalan volt, azóta sem érzi ,hogy lépni kéne.

szerintem próbálj tovább lépni. lehet pár hónap múlva megismersz egy pasit,akivel kölcsönösen szeretitek majd egymást és nem fog évekig tökölni és húzni az agyad.

ha el akart volna tényleg venni ez a pasi,már régen megtette volna.alapból az eljegyzés után el szokták kezdeni tervezni az esküvőt.

28 évesen már bőven nem lenne korai,úgyhogy nem is értem.

2017. jan. 29. 12:11
 29/32 anonim ***** válasza:
54%
Ha már az esküvőt is így kellene kicsikarnod, hidd el nem sok örömöd lenne abban a házasságban! Becsüld magad többre ennél, add vissza a gyűrűt, és ha úgyis maradni akarsz, akkor maradj, de ha nagyon nem érzed jól magad, akkor adj esélyt mindkettőtöknek. Lehet, ha úgy érzi, nem lógsz rajta koloncként és nem nyomod agyon a várakozásaiddal, szabadabban tud dönteni és talán más szemmel néz rád. Ha meg nem, akkor vár valaki más...
2017. jan. 30. 10:41
 30/32 anonim válasza:
54%

Szia! Szerintem ideje tovább lépned. Majd jön valaki, aki igazán oda lesz érted és örülni fogsz, hogy ebben a kapcsolatban csak a gyűrűig jutottál el. ;)

De, szerintem már te is érzed, hogy felesleges várnod, hiszen leírtad, hogy már ez az érzés nem olyan, mint volt...

Minden jót neked!!

2017. jan. 31. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!