Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mutassak neki lánykérős videót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mutassak neki lánykérős videót?

Figyelt kérdés
A barátom múltkor érdeklődött, milyen lánykérést képzelek el. Poénra vette, de lehet, tényleg érdekli, mert tervez valamit, nem tudom. Nekem megvan egy elképzelt csodás lánykérés a gondolataimban már évek óta (illetve többféle, variálható lánykérős ötletek), és nem szeretném, ha egy egyszerű, kanapénülős eljegyzés lenne, mivel régóta erre vágyom. Mutassak neki ilyen lánykérős videókat neten? Igazából annak is nagyon-nagyon örülnék, ha egy egyszerű, kanapénülős lánykérés lenne, de félek, hogy később hiányolnám ezt az élményt az életemből, és tudom, hogy erre nem kerülhet már sor, ha most nem történik majd meg.
2016. dec. 14. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
elküldöd nekem? :)
2016. dec. 15. 00:11
 2/6 anonim ***** válasza:

szerintem ne. most tényleg tetszene, ha egyet lemásolna? neki is jó nagy izgalom lenne...

szerintem max ha ilyet kérdez, akkor te is poénosan mondhatod neki, hogy adj bele apait anyait. aztán a többi az ő dolga. az is, ha kanpénülős lesz. max neme mondasz. de nem kérheted meg a saját kezed rajta keresztül.

2016. dec. 15. 00:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Na ez már tényleg nagyon gáz. Most komolyam ennek mi értelme? Én örültem volna egy sima kanapés lánykérésnek is. Inkább mint, hogy leutánozzon valamit a netről, ráadásul úgy, hogy te mondod meg milyen legyen.
2016. dec. 16. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Videókat ne mutogass,de elmondhatod neki,hogy szeretnéd,hogy ha egyszer megkér,akkor ne otthon mackónadrágban,hanem valamilyen különlegesebb helyzetben kérjen meg.

Szerintem ennyit elég mondanod.De ha jól ismer,akkor csak tudja,hogy kb milyenre vágynál.

Van aki otthon,közönség nélkül akarná,van aki meg örülne ha van közönség és esetleg videóra is vennék.Csak ismer már ennyire,hogy tudja milyen típus vagy.

De beszélhettek is róla még.De videót ne mutass szerintem

2016. dec. 16. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Annyira kiüresedett "szokás" lett ez a lánykérés is...

Kb, mint a karácsony. Csak a lényeg hiányzik.

2016. dec. 16. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy annyira felszínes vagy, hogy soha nem lesz tökéletes a lánykérésed. Azért nem, mert te elképzeltél valamit, a párod meg nem gondolatolvasó és ha egy rózsaszirommal vagy gyertyával kevesebb lesz akkor az már nem olyan, és ezen kattogsz majd. Szánalmas vagy. Jó, hogy forgatókönyvet nem írsz hozzá. Így teljesen elveszti a varázsát a dolog.
2016. dec. 16. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!