Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mutassak neki lánykérős videót?
szerintem ne. most tényleg tetszene, ha egyet lemásolna? neki is jó nagy izgalom lenne...
szerintem max ha ilyet kérdez, akkor te is poénosan mondhatod neki, hogy adj bele apait anyait. aztán a többi az ő dolga. az is, ha kanpénülős lesz. max neme mondasz. de nem kérheted meg a saját kezed rajta keresztül.
Videókat ne mutogass,de elmondhatod neki,hogy szeretnéd,hogy ha egyszer megkér,akkor ne otthon mackónadrágban,hanem valamilyen különlegesebb helyzetben kérjen meg.
Szerintem ennyit elég mondanod.De ha jól ismer,akkor csak tudja,hogy kb milyenre vágynál.
Van aki otthon,közönség nélkül akarná,van aki meg örülne ha van közönség és esetleg videóra is vennék.Csak ismer már ennyire,hogy tudja milyen típus vagy.
De beszélhettek is róla még.De videót ne mutass szerintem
Annyira kiüresedett "szokás" lett ez a lánykérés is...
Kb, mint a karácsony. Csak a lényeg hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!