Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek? Mit mutassak fele?

Figyelt kérdés

Adott egy ferfi, aki szemmel lathatoan erdeklodik irantam. Nekem is regota bejon, de nem olyan egyszeru a dolog.

Tobb embertol hallottam, hogy ugymond megeri a penzet. Ez pedig nok teren mutatkozik meg. Fiatal 16 eves lanyokkal is szorakozott mar, jopar lanyt ismerek, aki pae honapig egyutt volt vele, szexeltek.

A lenyeg, hogy szamomra tul magabiztosnak tunik. Mosolyog ram, neha hangosan ramkoszon, nez.

Ha mondjuk kozeledne felem-es pentek este valoszinuleg fog- hogy viselkedjek.

Ha eltolom magamtol, akkor eselyt se adok neki, de ha hagyom, hogy olelgessen, "odabujok" hozza, azzal megint az lenne a helyzet, hogy elkonyvelne, hogy bele vagyok zugva, es ha nem is kellenek neki, akkor is eljatszana.

2015. febr. 4. 22:02
 1/2 CptTomato ***** válasza:
Először is mérlegeld hogy kell e neked egy ilyen falu bikája csávó....ha igen akkor akár a lábad is szét teheted legalább kevesebb a huza vona....
2015. febr. 4. 22:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Attol, hogy igy viselkedik, a szemelyisege vonzo, es az is, ahogy masokkal viselkedik. Mindenkivel kedves, nem csak akkor, es azokkal, akikkel le akar fekudni.

Nem, nem kell, ha az eszemre hallgatnek, de 4 eve vagyok bele zugva, mig masnak megtetszik, es ra par honapra mar el is felejti.

2015. febr. 4. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!