Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha néha szoktam sírni lánykérős videókon? 22/F
Cikinek nem az, mert 4 fal között mindenki azt csinál, amit akar...
De nekem ezektől inkább felfordul a gyomrom, mert annyira mű és számomra visszataszítóak és giccsesek inkább.
nekem is van,hogy elérzékenyülök 1-1 ilyen videón.
dea legtöbb nekem sem jön be.
de láttam már olyat,ahol mindentől távol kérte meg a kezét és egy drónról kamerázott a srác,hogy örök emlék maradjon. az ilyen tetszik.
amikor közönség van és full megjátszott ,elcsépelt az nem.
Szerintem egyáltalán nem ciki. Van hogy néha én is eltekergőzők ilyen videókra, és nekem is van hogy azért könnyes lesz a szemem. :D Pedig nem vagyok az a túl csöpögős, de hát szerintem valamilyen formán ez normális is. Hisz a férfi is ember, vannak érzelmeink, még ha nem is mutatjuk ki annyira, mint a nők :)
Remélem ha majd egyszer nekem is lesz egy olyan lány az életemben akit el szeretnék venni feleségül, akkor majd az én lánykérésem is olyan romantikusra fog sikerülni hogy megsiratod majd :D
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!