Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem a helyzetet? Hülyén érzem magam.
Egy jó barátomnak elmeséltem hogy hamarosan megkérem a párom kezét. Erre ő közölte a párommal. Mikor rákérdeztem miért mondta el mikor meglepetés lett volna, annyit felelt hogy bocs, azt hittem tudja. Már a gyűrűt is mutattam neki. Most teljesen kínosnak érzem. Ez tegnap reggel volt , azóta se tudom hogy kezeljem ha haza érek munkából és meglátom őt. Holnap érkezem külföldről, együtt élünk.
valami tanács? Igy hogy adjam oda a gyűrűt neki, nem lesz meglepi és tök fura.
köszi hogy elolvastad.
34F
a barátod jó nagy tapló. szerintem ez egyértelmű,hogy meglepetés és nem mondjuk el a leendő menyasszonynak.
én meggondolnám ezután,hogy mit mondok neki el.
ha a párod szereti a meglepetéseket,akkor szerintem várj még és tényleg egy spontán pillanatban kérd meg. akár el is mehettek étterembe, hosszú sétára a városban stb. és tuti ilyenkor fog számítani a lánykérésre. te meg ne kérd még meg, tényleg meglepetés szerű legyen.:) persze ne otthon mackóban kérd meg,ha kicsit romantikusabb alkat. csak várj akkor még 1-2 hónapot,hogy tuti váratlan legyen:)
de ha nem szereti annyira a meglepetéseket,nem olyan romantikus alkat,akkor nem kell ilyen nagy körítést és elterelést adni
Ilyen véletlen elszólás nem létezik. A "barátod" direkt szivatott meg. Vagy féltékeny volt rátok, vagy nem tudom, de valami volt...
Kíváncsi lennék mi lett végül? Remélem nem rontottad el azzal, hogy túl sokáig várattad! Nőként mondom, hogy azért is meg kellett volna kérned a kezét azonnal. A barátod célja pontosan az volt, hogy elrontsa a dolgot és még ne tedd meg. Bejött neki. De mennyire jött be?
Mesélj kérlek, ha látod, tényleg nagyon érdekel a sztori!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!