Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a helyzetet?
Egy lány ismerősöm hetek óta mondogatja, hogy találkozzunk - a probléma az, hogy kapcsolatban van már a jó ég tudja, talán 3 éve(és igen, le lehet hülyézni, de ez kizáró ok). Ugyan egyértelműen nem mondta ki, de elég nyilvánvaló a helyzet, éjszaka szeretne találkozni, nála, amikor a barátja dolgozik - jó, lehet hogy én vagyok beképzelt, de nekem ebből baromira nem az jön le hogy sakkozni szeretne.
Szóval a kérdés, hogy tudnám úgy leszerelni, hogy minimalizáljuk az esetleges sértődést? 20-21 éves, ha esetleg segít.
Akárhogy adod elő neki, valószínűleg besérül, mert nem a nemleges válaszra számít.
Elmondanám neki, hogy nem tartom korrektnek azt, hogy kapcsolatban levő emberrel félreérthető körülmények közt és helyzetben találkozzak. Ezen kívül az ő részéről sem korrekt a párjával szemben. Ha nem működik a kapcsolata, talán nem kellene gyávának lenni, és ki kellene lépni belőle...
Figyu, en is akkor talalkozom a barataimmal, amikor az elettarsam dolgozik. Bar en nem hivom oket a lakasunkra pont ezert. Ne gondoljak, h a baratsagba szexet akarok keverni. Bar mi ezt letisztaztuk az elejen. En pont ezert nem keverem ilyen felreertheto helyzetbe magunkat.
De meg mindig azt mondom, h ne gondolj feltetlen szexre. Hivd el a mekibe vagy anmi akkor nyitva van. Ha nagyon ellenkezik, eselyes, h szexet akar.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!