Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A párommal 2 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatyke kérdése:

A párommal 2 éve vagyunk együtt, szüéetésnapomon megkérte a kezemet. Az a nagy helyzet hogy nagyon bizonytalan vagyok e dologgal néha azt érzem hogy akkarom meg minden, de néha meg nem. Mit csináljak? Vagy mittöl van ez az érzés?

Figyelt kérdés
Eljegyzés,Kapcsolatok
2016. nov. 10. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, eleve rohadtul nem értem, hogy miért vagy együtt egy közel 40 éves emberrel. Azt vágod, hogy ez az ember jó eséllyel már kefélt, amikor te még homokoztál? Tudom, nem a kor számít, de igen, az is számít. Két külön életszakaszban vagytok, csak te fogtad és átugrottad a fiatal nő szakaszt és beültél a feleség szakaszba. Azért vagy bizonytalan, mert házasság nélkül úgy érzed, hogy visszatáncolhatsz, de házassággal már konkrétan feleség leszel. Ellenben egy közel veled egykorú sráccal még lazán átélhetnétek közösen dolgokat, de a jelenlegivel csak olyan dolgokat élhetsz át (életkori sajátosságokra gondolok), amiken ő már túl van. Aztán majd 5 év múlva itt sír a szád, hogy szültél neki, mert ő nem akar 60 évesen a fia érettségijén állni, te meg úgy érzed, hogy megfeneklett az életed, mert az összes barátnőd a velük egykorú férjükkel kirándulnak meg buliznak, stb., téged meg okít a tőled sokkal több élettapasztalattal rendelkező férjed.
2016. nov. 10. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A 11-es válaszolóval egyet értek!

Neki múltja van, neked meg jövőd. Egy veled egykorúval sokkal több mindent megélhetnél, mert a jelenlegi párod 5 év múlva lehet hogy már a házat sem szívesen hagyja el, amikor te még a legszebb korodat fogod élni.

Ezen gondolkozz el, egy kicsit a jövőbe is nézz előre. Mert igazából az a mérvadó.

2016. nov. 10. 21:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy ne menj hozzá, ennek oka van. Zavar valami benne, ez lehet bármi, innen nem tudjuk. Gondold át és ha nem múlik, ne menj hozzá, igen meg kell beszélnetek.
2016. nov. 10. 22:56
 14/19 anonim ***** válasza:

10-es válaszra: ha elmondod neki h nem akarsz hozzámenni, ő fog elhagyni.

Az utóbbi válaszadókra ne hallgass. A veled egykorú fiataloknak pl eszükben sincs megállapodni komoly kapcsolatot kialakítani stb.

Emellett pl tőlem is 13 évvel idősebb a parom, mégis sokszor ő menne el többször szórakozni, én mondom sokszorh inkàbb maradjunk otthon kettesben;D

Mindig vannak Pro- és kontra érvek. Neked kell tudnod, mit akarsz.

2016. nov. 11. 06:26
 15/19 anonim ***** válasza:

" veled egykorú fiataloknak pl eszükben sincs megállapodni komoly kapcsolatot kialakítani stb. "

De nem tűnik fel hogy a kérdezőnek sem??? Ébresztő. Épp az a baja, hogy gyors neki a tempó. Lehet ő még olyan párra vágyna akivel csak úgy élhetne együtt, gyerek házasság még pár évet nyugodtan várhat, lehet utazni, szórakozni, akármi. Ezzel szemben ott van neki egy 40 körüli fószer, aki gondolom méltóztatik végre megállapodni persze egy friss husi mellett, és neki már sürgős lenne mert sok vele egy korú már javában férj meg apa...Egyszerűen 2 külön életszakaszban vannak. Vannak persze nők akik már 25 évesen anyák, de azok nem is írnak ki ide kérdéseket azzal kapcsolatban hogy bizonytalanok.

Kérdező, én a helyedben átgondolnám ezt a kapcsolatot. 25 éveshez szerintem idős már egy 40 éves. Ha még idősebb pasira is vágysz egy 30 egy-két éves is megfelel, még az sem hajtja a tatár. A 40 évesed meg pár év múlva aggódhat hogy megéri e a gyereke esküvőjét...

2016. nov. 11. 12:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem akarod összekötni vele az életed, és nem akarod elhagyni sem. Kérdező, mit akarsz?! Vagy egyik, vagy másik.. És mivel ennyire bizonytalan vagy, ezért nyilván nem akarod vele összekötni az életed.

Így szerinted mennyi értelme van folytatni a kapcsolatot?

2016. nov. 11. 16:42
 17/19 anonim ***** válasza:

szerintem nincs feltétlen baj a korkülönbséggel,de a kommented alapján téged zavar. akkor mi a fészkes fenéért vagy vele már 2 éve?alapból ha zavar a korkülönbség akkor nem is randizik az ember olyannal,aki számára túl idős. nemhogy járjanak évekig..

egyébként a párodat teljesen megértem, közel 40 éves, 2 éve együtt vagytok,teljesen logikus lépés volt az eljegyzés a részéről.

ha te még nem akarod meg őt sem akarod,akkor mondd el neki,hogy legyen esélye olyat találni,akivel hasonlók a szándékai

gondolom nem akar évekig tökölni jegyesként,hanem 1-2 éven belül el is venne,szervezné az esküvőt.

ha te nem akarod akkor csak meg kéne mondani neki, nem?

egyébként szerintem,ha szerelmes lennél belé és vele szeretnéd leélni az életed,akkor nem lennének kétségeid,hogy nem akarod. szerintem 25 évesen nem vagy már túl fiatal a házassághoz. egyszerűen nem ő az igazi a leírtak alapján.

úgyhogy korrekt dolog lenne megbeszélned vele szerintem.

2016. nov. 17. 10:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Tanácsot kértél, szóval azt tanácsolom, hogy ülj le egyszer, mikor egyedül vagy, vagy menj el sétálni, a friss levegőre, a lényeg, hogy tiszta fejjel tudd átrágni ezt anélkül, hogy bárki megzavarna, és gondold végig a kapcsolatotokat. Tedd fel magadnak a következő kérdéseket:

Szeretem-e a párom igazán öszintén?

Miért vagyok bizonytalan?

Mi az ami meggátol abban, hogy határozottan és örömmel igent mondjak és összeházasodjuk?

Tényleg vele akarom életem hátralévő részét leélni?

Nem zavar mégis a korkülönbség ami köztünk van? Nem lesz ez a későbbiekben probléma forrása?

Az én személyes véleményem, észrevételem annyi, minden bántás nélkül, hogy ha valóban szeretnéd ezt a férfit, ha vele akarnád leélni az életed, akkor nem lennének kétségeid.

Hogy honnan tudom? Onnan, hogy én is átéltem ezt a bizonytalanságot amikor annak idején, 10 éve eljegyzett az exem. Egyszer boldog voltam, egyszer meg előjött a bizonytalanság, és a rossz érzések, hogy én ezt nem akarom. Végül szakítottam vele. Igaz, annak voltak más okai is.

Aztán amikor megtaláltam azt a férfit akivel azt éreztem, hogy vele akarom leélni az életem, nála nem voltak kétségeim amikor megkért, és biztos voltam az érzéseimben.

A bizonytalanságnak mindig oka van. Nevezetesen az, hogy valójában nem ő az aki neked kell. Lehet hogy kedveled, jól érzed magad vele, szereted mint embert stb stb, de nem vagy szerelmes, nem ő neked az igazi társ.

Gondold át!

30/N

2016. nov. 18. 16:47
 19/19 anonim ***** válasza:

A ferjem es koztem 12 ev van. Nem a kor szamit hanem az egyen. A 39 eves ferjem 5x olyan aktiv mint a 28 eves unokabatyam es a velem egykoru haverjaim altalaban.

Viszont ha bizonytalan vagy ne menj hozza mert nem o az igazi. Ha az igazi ker meg azt tudni fogod.

2016. nov. 30. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!