Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mekkora összeget szánnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora összeget szánnátok eljegyzési gyűrűre? Pl.50-60ezer?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság, hogy ki mennyit költött vagy tervez költeni rá. Azt is kérlek írjátok meg milyen gyűrű pl. arany, gyémánt stb. és kb a fizutok mekkora része vagy hányszorosa.
2016. nov. 8. 18:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Én is puhatolóztam és az ezüst színűt szereti (csak az van neki) és a több köveset :)

Amit linkeltél azt nagyon köszönöm! Szép és megfizethető valóban, szétnézek még :)

2016. nov. 8. 20:55
 12/18 anonim ***** válasza:
A fontos, hogy eltalàld az ízlését. arany- fehérarany elég megosztó dolog. Én nem szívesen hordok drága ékszert hiàba keresünk jól. Nagyon hasonló gyűrűm van, mint az àltalad linkelt. En szabtam meg egy felső hatart, a fizetese kb 10%-a volt a gyűrű.
2016. nov. 8. 22:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Az enyém 30 volt. Fehéarany gyűrű cirkónia kővel. A karikagyűrűnk pedig összesen volt 108 e. Magyon szeretem mindkettőt. Nekem 200 ezres aranyláncom sincs, mint mondjuk szüleimnek. A farmeron sem került 20 e-be vagy még többe, igy fura lenne gyémántgyűrűt hordani. Ha érted, hogy értem. Nekem ez tökéletes.
2016. nov. 9. 09:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is szép ☺
2016. nov. 9. 10:04
 15/18 anonim ***** válasza:

szerintem jól néz ki, de én a helyedben inkább ékszerboltból venném, ott egyszerűbb visszavinni ha nem jó a méret vagy bármi gond van.

az ára szerintem mindegy. normális nőket sem érdekli,hogy mennyi volt. a szándék a lényeg és hogy azért nagyjából találd el az ízlését:D pl van olyan barátnőm,aki utálja az aranyat ,sosem hord,erre egy olyannal kérték meg a kezét.nekem ez rossz ómen lenne,hogy még ennyire sem ismer,hogy tudja ,hogy utálom az aranyat..

az ár tényleg nem lényeg szerintem. gondolom nem egy vajna timi a barátnőd aki szerint valentin napra is minden nőnek gyémánt jár:D

2016. nov. 9. 13:20
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem anno párom sokat agyalt, hogy sosem lesz pénze eljegyzési gyűrűre, csak hosszas spórolással, aztán megmutattam neki, pár boltban, hogy egész olcsón is gyönyörű gyűrűket kaphat. Engem sosem érdekelt az ajándékok ára, a gyűrűvel is ez a helyzet. Amit a boltban mutattam neki, egy 6000 forintos ezüst szépség volt, egy kék kővel. Sokkal jobban tetszett, mint a mellett lévő több százezresek.

Kis idő elteltével megkérte a kezemet, ezzel a gyűrűvel:

[link]

Gyönyörű szép, és egyáltalán nem vállalhatatlan az ára. Nem értem miért kell ez a flancolás, hogy minél drágább legyen, minél csillivillibb, és lehetőleg gyémánt. Persze, fontos a gyűrű, de nekem fontosabb az eljegyzés mögötti üzenet.

2016. nov. 12. 15:57
 17/18 anonim ***** válasza:

párom egy havi fizut költött rá

fehérarany, gyémántokkal

arany strapabíróbb mint az ezüst, mégis csak sokáig fogja hordani

2016. nov. 17. 14:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Amit kineztel gyonyoru.

Az enyem 35.000 volt. Azert tudom mert a jotallasokat mindet egy helyre gyujtjuk es lattam veletlen mikor kerestem valamit.

Az enyem arany, cirkoniakkal. De en az aranyat szeretem a patom tudta. A jegygyurunk is rozsaarany.

En nem orultem volna ha 100.000nel tobbet kolt gyurure. Az tulzas. Uh. Minden ok. 100.000 alatt volt es arany es nagyon illik hozzam .

2016. nov. 30. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!