Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Igent mondott, de nem hordja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent mondott, de nem hordja a gyűrűt. Tegyem szóvá?

Figyelt kérdés

Nyár végén kértem meg a barátnőm kezét, ha minden jól megy 2018-ban lesz az esküvőnk.Boldog volt és egyből szervezni kezdte a dolgokat, de 1-2 hét után levette a gyűrűt és azóta sem hordja. Eddig is hordott gyűrűt, de azokat sem veszi fel. Egyszer már kérdeztem, hogy biztos tetszik neki? Azt mondta nagyon, de arra nem válaszolt, hogy miért nem hordja. Kb. 3 havi fizetésembe került, több mint egy évig gyűjtöttem rá, de nem a fiók aljába szántam.

Szereti az ékszereket,nagyon sok van neki, ez nem lehet gond.

Nagy bunkóság lenne, ha megkérném rá, hogy hordja?

2016. nov. 6. 10:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá ha zavar. A férjem is rákérdezett, miért nincs rajtam. Az ok az volt, hogy nagyon drága gyűrű, az ujam meg hol dagad, néha még olyan vékony hogy félek leesik. A gyémánt ráadásul folyton megkarcol. Ha megyünk valahová, felveszem a karikával, de semmi párkapcsolati probléma nincs mögötte.
2016. nov. 7. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Én azért nem hordom, mert laborban dolgozom, a napom nagy részében munkavédelmi kesztyű van rajtam. De ha megyünk valahova kettesben, akkor felveszem.

Szerintem is csak fél, hogy elveszíti.

2016. nov. 10. 18:21
 13/17 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük és azért nem hordja, mert csak bizsu és ezüst ékszerei vannak és félti is meg "idegennek" érzi, mármint nem illik hozzá.

Hibáztam, mert tudtam, hogy nem szereti az arany színt, de azt reméltem ez tetszeni fog neki.

2016. nov. 11. 08:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy sikerült tisztáznotok. Sok boldogságot!
2016. nov. 11. 20:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem volt túl okos ötlet olyat venni neki, amiről tudod, hogy nem szereti.

Pl attól még te sem fogod megszeretni a legutáltabb kajádat, hogy ő készíti el neked :)

Próbálj meg az ékszerésszel egyezkedni. Ha nem egyedi túlságosan a gyűrű, akkor szerintem visszaveszi, és választhattok akár közösen olyat, amit szívesen hordana.

2016. nov. 14. 12:28
 16/17 anonim ***** válasza:
11%
3 havi fizud ment el egy bizsura???? Ilyen keveset keresel, vagy ilyen drága volt a bolt?
2016. nov. 17. 15:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

15:51, ennyire nem tudsz ertelmezni.

Mikor vasaroltad? Hatha tenyleg sikerulne megfuzni a tulajt hogy cserelje ki feher aranyra, foleg ha nem viseltes.es ugye nem az, mert csak all.

2016. nov. 17. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!