Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyűrűt vegyek neki?
Ha rendelni szeretnétek nézzétek ezt az oldalt.
Az egyszerű ami pl. nincs nagyon ki díszítve, nem annyira feltűnő, nincs benne annyi díszkő stb.
Remélem tudtam segíteni:)
Szia!
Ha mostanában divatos eljegyzési gyűrűvel és nem a leendő karikagyűrűtökkel szeretnéd eljegyezni, akkor én egy egyszerűbb egy köves gyűrűt ajánlanék.
Amennyiben az anyagi helyzeted megengedi az ezüstről inkább lebeszélnélek, mert könnyen elszíneződik, gyorsan kopik és el is ferdül. Egy fehérarany gyűrű ilyen szempontból jobb választás lenne, de ha nem jöhet szóba, akkor egy ezüst gyűrűnek is biztosan örülni fog a barátnőd.
Ezenkívül még egy szempont van, amin el kellene gondolkodnod a vásárlás előtt, mégpedig hogy a barátnőd állandóan szeretné-e hordani a gyűrűt vagy csak jeles alkalmakra szeretné-e felvenni. Ha mindennapi hordásra lesz, akkor kérdéses, hogy a munkája vagy egyéb okok miatt hordana-e olyan gyűrűt, amiből kiáll a kő.
Végül pedig linkelek pár darabot, ami szerintem egyszerű. Reméljük a barátnőd is ilyesmire gondolt:)
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Az utolsó abban az esetben is jó választás, ha nem szeretnéd, hogy a kő kiemelkedjen a gyűrűből.
Remélem, sikerült segítenem. Sok sikert a lánykéréshez!
Itt nagyon sok féle van, én fehérarany gyűrűt választanék. Ha egyszerűt szeretne akkor nem hiszem, hogy egy 100 e Ft -os gyémántköves gyűrűre gondolt. Itt van cirkónia köves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!