Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a gazdag pasikra hajtanak? Sok esetben a kinézet a korkülönbség sem számít.
Hol vannak a külső ill. belső értékek meg a személyiség?
Miért van az hogy amíg mi átlagos fiúk hetkig csak futunk egy lány után aztán mikor jön egy gazdag pali csak csettint egyet és a lány már meg is van neki?
Van egyáltalán egy átlagos anyagi helyzetű fiúnak esélye a nőknél?Vagy majd csak akor ha kocsi lakás ill. pár millió a bankszámlán?
Miért hangoztatják azt a lányok hogy nekik nem a pénz számít?És ha ez tényleg így van akkor miért cselekszenek másképppen mint amit mondanak?
Akárhányszor feltesz valaki egy kérdést, akármilyen témában, mindig elgondolkodom, hogy vajon ők elgondolkodtak-e. Nem akarok senkit bántani, én csak logiaki szempontból vizsgálom. Statisztikailag eléggé valószínűtlen, hogy MINDEN nő a pénzre hajt.
Amit hozzá tudok tenni a témához: 22 éves lány vagyok, és van saját lakásom (panel). Persze nem a saját pénzemből, édesanyám vette nekünk. (Együtt élek a húgommal.) Most sokan gondolhatják, hogy a "seggem alá lett téve", de én ezt nem így látom. 7 éves voltam, mikor a szüleim elváltak, Anyu egyedül tartott el minket. Eleinte szerényen éltünk, de ő mindenen spórol(t). Ma már elég jól keres, de még mindig ragyogó szemmel meséli, ha a kínaiban vett 3 felsőt 500 ft-ért. Láttam, ahogy gürizik, estig dolgozik, továbbképzésre jár, hogy jobb munkája legyen. A nevelőapám (sokkal kevesebbet keres, nem pénzes!) nem csinál semmit. TV, kaja, alvás. Ja, és költi Anyu pénzét mindenféle elektronikus kütyüre, amire nincs is szükség.
Ebből azt tanultam, hogy nem számít, hogy lány vagyok, képes lehetek bármire, ha megdolgozok érte.
Engem egy pasi anyagi helyzete addig nem érdekel, amíg nem lejmol, és nem az én pénzemet költi. Ha több van neki, gratulálok hozzá, de ha kell nekem valami, majd összespórolom rá a pénzt.
Átlagos lánynak tartom magam, de:
- nem járok moziba (éljen a torrent!)
- nem járok étterembe (flanc)
- nem járok McDonald's-ba (pazarlás)
- nem járok buliba (legalábbis nem olyanba, ami 7-12 ezer!!!)
Nincs kocsim, nem kell, és nem szeretném, ha cipelnék a seggem. Ülő munkát végzek, és örülök, ha mozoghatok. És szeretek BKV-val járni.
Azaz igazság, hogy borzasztó büszke vagyok, és nem szeretem úgy érezni, hogy "tartozok másoknak".
Beneficium accipere libertatem est vendere. Jótéteményt elfogadni annyi, mint eladni a szabadságot.
Kedves 16:53!
Nem! TE is egy ugyanolyan átlagon felüli lány vagy, mint én. Nekem csak eszembe jutott az a Raiffaisenes reklám és a csaj Kárója, akitől mindent megkap.
(csak példának írtam)
ma 16:38
Na végre! Köszi lányok, hogy ezeket ideírtátok, külön köszi az idézetért! MERT: annak bizony ára van ám, ha valaki csak a pénzre megy! vannak csajok akik bevállalják, nekik úgy jó és vannak sokan (sztem többen) akik nem!
Ismerek egy fickót, menő fodrász, tele zsével, gyönyörű barátnője van, igazi modell alkat, de a horvátországi nyaralás alatt 2x nem tette ki a lábát a házból, mert szégyellte a monoklikat...
Mert bizony nem felhőtlen boldogság az normális nőnek ha a "bömci anyósülésén" díszpintyként el van tartva! Akinek meg ez az élet nyerő, azzal meg ti sem akarnátok összebútorozni az értelmi színvonala miatt, gondolom.
Igen én írtam hogy nem minden lány ilyen és az ereszest is. Természetesen- ha nem érted- az ereszest arra értettem aki mégis ilyen. Mert azt mondtam nem minden lány olyan, de attól még van aki olyan. De mégegyszer mondom ahhoz neked semmi közöd ha valaki olyan és nincs jogod megitélni. Úgy él ahogy akar, nem ismered az indokait.
A másiknak meg aki már többször kiírt- még mindig csak azt tudom mondani amire persze nem mertél egyszer sem reagálni: hány ember van a földön? Több milliárd. Hány nőt ismersz? Még ha több százat is akkor is semmi az egész alkossághoz! Akkor honnan is tudod hogy a többi milliárd nő akit nem ismersz milyen? Az emberi jellem nem olyan amit lehet általánosítani, becsoportosítani átlagosál alapján mint pl egy választás előtt a lehetőségeket... -.-" Mert minden embermás. Ilyen formán pedig nagyon buta dolog azon erősködni hogy de minden lány ilyen... De ezen úgyis megint átsiklasz. :)
azért én örülnék, ha nem önző barátom lenne
akire ha bármi történjék, tudom, hogy számíthatok, nem csak arra hogy"mikor mész má' dolgozni?"
A válasz megírásának időpontja: ma 14:36
Nem tudom miért kellett le pontozni?
A nők egyenlőek kell legyenek, KIHARCOLTÁK! =szavazati jog, munkahelyek stb. Egy állásra jelentkezésnél elég le szopja az igazgato fas*át mig a férfi megharcol az állásáért!
És ahogy a kedves barátunk 14:36os le írta mégis elvárják autod, házad, pénzed legyen. A nők is ugyanannyi pénz tudnak keresni, "de ők a körmeikre költik el" , és mégis a férfiaktol várnak el mindent. Ha nincs pénzed azért hagynak el, ha kicsit csunyán szolsz hozzuk azért hagynak el, ha nem elég nagy a fa*zad azért hagynak el. Ja és lehet le pontozni de ez kur*ára igy van! itt is vannak becsületes nők, de nagyon kevesen vannak. És aki egy kicsit ráérez az igazságra és ide le írja már le van pontozva, mert a hüje pic*áknak fáj az igazság. És nem jo menekülni az igazság elől.
22.45ös igen, a nők egyenlőek, tehát mostmár a kölkök a főzés, a takarítás, a mosás mellett végre dolgozni is járhatnak. Igaz, hogy nem kapnak annyi fizetést, mint a férfiak azonos munkakörben, de nem baj.
És igaz, hogy ők fognak egy görögdinnyét cipelni a hasukban, kinyújtani a bőrüket, aztán azt a dinnyét kinyomni egy citromnyi lyukon, aztán meg kuksolni vele otthon hosszabb rövidebb ideig, míg a férfi csak beléjük élvez, szóval tök igazságtalan, hogy elvárják azért a férfi legyen már férfi és tudjon már anyagi biztonságot teremteni a leendő gyerekeiknek, meg nekik, amíg a gyereket pesztrálják és kihordják és nem tudnak pénzt keresni.
Ja és egy érvként felhozom a dolgot, hogy mikor az autommal mentem egy randira mindig össze jött a dolog, de mikor nélküle, hát még fele sem.
És a volt barátnőm is ezt mondta őt a kocsim nem érdekli, de mikor(nagyon sokszor) gyalog menetem az egyetemre hozza akkor fel volt mérgelődve hogy mért nem tudok kocsival menni, és mikor autoval mentem már ne a te autoddal gyere hanem az apudéval mert az jobb!! sakkorigy.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!