Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérte meg bárki a barátnője kezét a Plitvice-i tavaknál?
Nem értem a problémát, voltunk ősszel a tavaknál, gyönyörű olyankor, sokkal jobb mint nyáron.
A barátnőd szerencsés :) szerintem nagyon jó helyszín :)
#12 - Na! Abban pont tanár vagyok! :)
Persze, biztos szép ősszel (meg télen) is, csak egy ilyen pillanat ne a fagyoskodásról szóljon már :D Az ilyen béna szitukat szeretném csak elkerülni, hogy minden tökéletes legyen. De lehet, hogy már csak túlaggódom és simán jó lesz ez így november elején is :)
Szia!
Engem Plitviczén jegyeztek el augusztusban :) gyönyörű volt, nagyon boldog vagyok, és tényleg nagyon ideàlis a helyszín eljegyzéshez. Viszont az, hogy a novemberi hidegben mentek kicsit àrnyékolja az egészet. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy télen olyan jó lett volna, mint augusztusban. Kettesben nehéz lenni, de nem megoldhatatlan, nekünk is sikerült :)
Viszont szerintem ha novemberben kéred meg, arról tegyél le, hogy jövő nyáron lesz a lagzi...minden normàlis hely és szolgàltató màr foglalt lesz. Persze lehet talàlni szabadot, de hàt az nem véletlenül szabad. Vagy ha szezonon kívül akarjàtok pl októberben akkor megszervezhető. Mi egyből augusztusban elkezdtük szervezni, és jövő szeptemberre màr több helyszín is foglalt volt, amit szerettünk volna.
November eleje még nem tél :) Plusz azóta sikerült annyit óvatosan megtudnom, hogy ha elutaznánk valahova (mert annyit azért nyilván tud, hogy utazunk) akkor egyáltalán nem gond ha kimozdulunk és hűvös lesz, szóval emiatt sem nagyon aggódok már :)
Amiatt inkább, hogy én eddig azt gondoltam, hogy 6-9 hónap elég lesz a szervezésre, ezek szerint necces lesz a jövő nyári lagzi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!