Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a barátnője már megkérte a kezét, vagy utalt a házasságra az leírná, hogy hogy fogadta?
Hát nem tudom hogy erre gondolsz e, de férjem mindig hangoztatta, hogy elvesz mielőtt gyerek születik. Aztán jött a gyerek (nem volt tervezve), de szó sem esett a házasságról, nem is érdekelt. Én minidg azt mondtam vegyünk egy házat elsőnak, majd utána esküvő.
Megszületett a gyerek, rá pár hónapra találtunk megfelelő házat, de élettársak voltunk és a hitelfelvételnél úgy megfincogtattak, hogy egyszer ültem a kádba és mondtam, hogy házasodjunk össze. Csak így szimplán. Kérdezte, hogy szeretném? Igen. AKkor menjünk időpontot kérni.
Rá pár napra időpontot kértünk és 20 fős esküvőt csináltunk kb. A gyűrűt, ruhát, mindent együtt néztünk ki.
Mikor megvolt a gyűrű kérdezte, hogy megkérje e a kezem. Erre azért volt szükség mert nem igazán az a romantikus lélek vagyok (vagy én legalábbis azt hiszem).
Mondom nem és ennyi.
A szertartást végig bőgtem (még én is meglepőttem) és rajta is látszott, hogy meghatódott.
Azt mondta minden pénzt megért, hogy látta mennyire boldoggá tett :)
(AZóta született még 1 lányunk)
29/N
Rokonom járt így.Megkérte a fiú kezét.Pedig tökre jól megvoltak és simán várhatott volna még.A rokonom határozott a fiu nem.Az lett belőle h végülis elvette a fiu,de nem hiszem h erröl álmodott.A csaj gyereket szült neki,a fiu még et is elnézi pedig nem akart gyereket sem még mert fiatalok.Most rokon mondta h akarna még egy picurt,pedig a kicsi még nincs 2 éves,a poén h a kisgyerekkel is többet foglalkozik a nagyanja mint ők.
Elég szánalmas az egész és nem látom h a fiu olyan hú de boldog lenne,bár ha elég határozott lett volna már a házasságkor megkelett volna modnani h nem áll rá készen.
Egy nő ne alacsonyodjon le addig h megkéri egy férdi kezét.Ne azért legyen a férje,mert ő akarta,akarja a férfi is.Utolag pedig visszagondolva nem is lesz olyan szép az egész,mint egy igazi férfi általi leánykérés.
Csak annyit tudok még mondani h én is kicsit nyagattam a párom h jegyezzen el ugy másfél év után,addig mig elmentünk evvni gyürüt,mert megvete nekem és tényleg arra szánta.De bevallom nem sürün hordom már a gyürüt,imádom apárom a mai napig együtt vagyunk lassan 4 éve,de belegondolok h kb én kértem azt a gyürüt már nem is olyan varázslatos.Esküvőre azért nem került sor még mert a sulit nemrég fejeztem be és azért egy szép eskövöhöz kell elég sok pénz,ha valaki igaz nagyot akar.Az biztos h azt már nem fogom eröltetni,majd eldönti ő h mikor lesz jó.
Szerintem sem jó ötlet! Pont most akart ilyet csinálni az egyik barátnőm! A férjem erre azt mondta,hogy szerencse, hogy én anno nem csináltam ilyet, mert nem biztos,hogy jó néven vette volna. Azt mondja,hogy na ez pont tipikusan az a dolog, amit a férfinek kell megtenni. Ő papucsnak érezte volna magát, ha én kérem meg az ő kezét!
Szóval szerintem nem jó ötlet!
Hát igazából ennek forditva kéne történnie.
De ha pl már gyerek is van és nem pár hónapos kapcsolatról beszélünk és még mondjuk jó is az a kapcsolat, akkor igazából a pasit nem értem mi tartja vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!