Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert sajnalja a penzt?
Azzal semmi baj, hogy te vàlasztod ki a gyűrűt. De az, hogy konkrètan belevàgja az arcodba, hogy nem fog eljegyezni miért nem zavar annyira, hogy lépj?
És ha eljegyez kényszerből? Csak elnémít pàr évre, de esküvőre gondolni se merj.
Itt nem a gyűrű a probléma. Én pl. együtt szeretném kiválasztani a párommal, mert karikagyűrűt szeretnék és nem köveset.
Itt nálatok a hozzáálláson van a probléma, hogy ez az ember téged nem akar eljegyezni, csak azért ad pénzt a gyűrűre, hogy utána "megnyugodj", hogy van egy gyűrűd és békén hagyd.
Azért te sem vagy semmi. Látszik, hogy az életbe nem akar elvenni, te meg a gyűrű árán problémázol? Ha engem eljegyez az akit szeretek, pont nem érdekel mennyibe került a gyűrű.
Bár mint mondtam mindegy is, mert ez csak látszat.
nem tűnik fel neked, hogy nem is akar elvenni? a 20 ezer forintos gyűrű meg nevetséges
ilyen pasival mégis minek együtt lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!