Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miert sajnalja a penzt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert sajnalja a penzt?

Figyelt kérdés
6 eve vagyunk egyutt a baratommal. Hozza kell tennem, hogy nagyon jol keres. Tobbszor is beszelgettunk az eljegyzes temarol, en ilyenkor majd kiugrok a borombol, mig ot kevesbe erdekli. Mindennek en nezek utana, en nem ilyenre vagytam. Vitak folytan mindig megkapom, hogy csak en akarom es soha nem fog eljegyezni, utana bocsanatot kert, hogy nem igy gondolta. Tegnap mondta, hogy valasszak 20.000 ft-ert eljegyzesi gyurut. Nem az osszeggel vam bajom, hanem miert nekem kell kivalasztani? Egesz eletembe hordani fogom.. Es ha egy 25.000 ft-os gyuru tetszik meg? Sokat nezelodtem es 40-50 kozott mar igazan gyonyoru gyuruket talaltam. Ha nem akarja, megis minek akar eljegyezni? Nem kenyszeritem, mar nem is beszelek rola
2016. szept. 14. 07:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

Azzal semmi baj, hogy te vàlasztod ki a gyűrűt. De az, hogy konkrètan belevàgja az arcodba, hogy nem fog eljegyezni miért nem zavar annyira, hogy lépj?

És ha eljegyez kényszerből? Csak elnémít pàr évre, de esküvőre gondolni se merj.

2016. szept. 14. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
35%

Itt nem a gyűrű a probléma. Én pl. együtt szeretném kiválasztani a párommal, mert karikagyűrűt szeretnék és nem köveset.

Itt nálatok a hozzáálláson van a probléma, hogy ez az ember téged nem akar eljegyezni, csak azért ad pénzt a gyűrűre, hogy utána "megnyugodj", hogy van egy gyűrűd és békén hagyd.

2016. szept. 14. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
38%

Azért te sem vagy semmi. Látszik, hogy az életbe nem akar elvenni, te meg a gyűrű árán problémázol? Ha engem eljegyez az akit szeretek, pont nem érdekel mennyibe került a gyűrű.

Bár mint mondtam mindegy is, mert ez csak látszat.

2016. szept. 14. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:
77%
Az a legnagyobb probléma, hogy ez a pasi rohadtul nem akar elvenni feleségül, és te a gyűrűn problémázol...Ha meglepetés lenne, de véletlen olyat választana ami nem tetszik neked, akkor meg az lenne a bajod.
2016. szept. 14. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

nem tűnik fel neked, hogy nem is akar elvenni? a 20 ezer forintos gyűrű meg nevetséges

ilyen pasival mégis minek együtt lenni

2016. szept. 15. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!