Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 6 év után megkértem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év után megkértem a barátnőm kezét, erre ő időt kért, hogy átgondolja. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy én is épp eleget várattam őt a lánykéréssel és ő is nagyon sokáig várt rám, úgyhogy most én is várjak csak szépen türelemmel, amíg ő átgondolja a dolgot és dönt.

Amikor kérdeztem tőle, hogy de mégis meddig várjak, meg egyáltalán mit kell ezen átgondolni, arra csak azt mondta, hogy ő is várt 6 évet, míg én átgondoltam, hogy el akarom-e őt venni, szóval ha nekem 6 év kellett hozzá, hogy eldöntsem, hogy vele akarok élni, akkor ugyan már ne háborogjak azon, ha ő is ugyanilyen alaposan meg szeretné fontolni a dolgot.

Most ez mi? Ez valami kicsinyes, női bosszú, amiért nem lett mindjárt az első adandó alkalommal eljegyezve? Konkrétan azt érzem rajta, mintha ezzel ő most direkt móresre akarna engem tanítani, vagy ilyesmi... de miért? Mi értelme van ennek? Komolyan, mintha dedósok lennénk... ha neki 6 évet kellett várni, akkor most én is várjak 6 évet őrá, vagy mit szeretne ezzel?

Másnál is volt amúgy ilyen? Mit lehet ilyenkor tenni? Tényleg várjak, hogy mit méltóztatik válaszolni? Na, de mégis meddig?

Segítsetek!

Én 28/F, ő 26/N

2016. szept. 5. 08:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13%
Mennyi hisztis pics.avan itt. Kicsit se ciki apucitól pénzt kérni eljegyzési gyűrűre, csak hogy a kiscsaj már egyetemen villoghasson vele. Vagy hol a f.aszba éltek ti?? Itt mindenkinek van önálló keresete ilyen fiatalon? Nevetségesek vagytok.
2016. szept. 6. 14:16
 22/26 anonim ***** válasza:
10%

Kicsinyes bosszú. Szerintem elég szánalmas.

A párommal 2 éve együtt élünk, 3 éve vagyunk együtt, de mégis minek kérje meg a kezemet? 3 év múlva fogunk házasodni, bőven ráér jövőre, vagy utána. Tudom, hogy velem tervez, épp lakás felújítunk, teljesen feleslegesnek érezném, hogy 3 évig menyasszony legyek.

NEm tudom, hogy nálatok eljött-e már az alkalmas időpont vagy sem, de ha pl. még csak mostanság fejezte be a sulit és kezdett dolgozni, vagy csak fél éve költöztetek össze, akkor nem értem mire várt..

Ha mondjuk már 3 éve dolgoztok, együtt éltek, igazából minden el van rendezve körülöttetek, akkor értem, de így már épp az esküvő is jöhetett volna hamarabb.

Szóval szerintem meg kell várni az alkalmas időpontot (tanulmányok vége/teljes állás kezdése/1 év együttélés legalább) és utána jöhet az eljegyzés és 1 éven belül az esküvő.

2016. szept. 6. 20:41
 23/26 anonim ***** válasza:
18%
Nyugodtan lepontozhattok, de ma már más világ van mint régen, mikor érettségi után 18 évesen házasodtak. Aki ezt nem fogja fel az hülye.
2016. szept. 7. 10:07
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

23: Senki nem írta, hogy 18 évesen kell házasodni.

Eljegyzésről volt szó 28 és 26 éves embereknél.

Szóval nem csoda, hogy lepontoztak, őszintén mondom, fejlessz a szövegértéseden.

2016. szept. 8. 16:29
 25/26 Noren1989 ***** válasza:
Valami ápdét, kérdező?
2016. szept. 8. 17:18
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha 6 év után merül fel először, akkor valószínűleg azt hitte, hogy nem vagy házasságpárti. Persze, hogy kicsit meglepődött és át akarja gondolni.

Ha korábban is felmerült, akkor lehet, hogy várta már és belefáradt. Épp ezért utálom, hogy az emberek fejébe bele vannak verve ezek a hagyományos nemi szerepek. Egy nő nem mondhatja ki, hogy mit szeretne, legfeljebb finoman célozgathat, amit a férfi vagy észrevesz, vagy nem, ahogy tetszik neki, de ha a nő egyenesen kimondja, hogy házasodni szeretne, az rögtön nyaggatásnak minősül. A férfi meg csodálkozik és fel van háborodva, hogy "jé, itt van mellettem ez a másik ember, aki azt képzeli, hogy neki is van beleszólása a saját életébe, amikor azt az én előjogom eldönteni".

2016. szept. 22. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!