Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év után megkértem a barátnőm kezét, erre ő időt kért, hogy átgondolja. Szerintetek?
Azt mondta, hogy én is épp eleget várattam őt a lánykéréssel és ő is nagyon sokáig várt rám, úgyhogy most én is várjak csak szépen türelemmel, amíg ő átgondolja a dolgot és dönt.
Amikor kérdeztem tőle, hogy de mégis meddig várjak, meg egyáltalán mit kell ezen átgondolni, arra csak azt mondta, hogy ő is várt 6 évet, míg én átgondoltam, hogy el akarom-e őt venni, szóval ha nekem 6 év kellett hozzá, hogy eldöntsem, hogy vele akarok élni, akkor ugyan már ne háborogjak azon, ha ő is ugyanilyen alaposan meg szeretné fontolni a dolgot.
Most ez mi? Ez valami kicsinyes, női bosszú, amiért nem lett mindjárt az első adandó alkalommal eljegyezve? Konkrétan azt érzem rajta, mintha ezzel ő most direkt móresre akarna engem tanítani, vagy ilyesmi... de miért? Mi értelme van ennek? Komolyan, mintha dedósok lennénk... ha neki 6 évet kellett várni, akkor most én is várjak 6 évet őrá, vagy mit szeretne ezzel?
Másnál is volt amúgy ilyen? Mit lehet ilyenkor tenni? Tényleg várjak, hogy mit méltóztatik válaszolni? Na, de mégis meddig?
Segítsetek!
Én 28/F, ő 26/N
Ne vedd komolyan csinalja az agyat ijezgetni akar
Egy par het es elmulik a sertodese
Aki a feleséged szeretne lenni az igent mondott volna. Csaj a kifogásokat keresi.
Neki ez a kapcsolat rossz. Ha boldog lenne igent mond.
Nem nagyon működik a kommunikáció köztetek, ha ő 6 év után nem mond igent, viszont korábban sem jelezte, hogy igénye lenne a házasságra. Szerintem is sok idő 6 év ilyen idősen, viszont én jeleztem is 23 évesen a páromnak, hogy 1-2 éven belül szeretnék babát, baba pedig nem jöhet házasság nélkül, neki mi a véleménye ezekről, hogyan érzi?
Ok, hogy sok neki a 6 év, de akkor miért nem jelezte feléd?
Mi a problémád konkrétan? Te várattad őt 6 évig ezzel. Mert oké, hogy egy lánykérés után nem kell azonnal esküdni rohanni, de ez tényleg sok.
Mi bajod azzal, hogy most neki van szüksége időre, ha már neked 6 év kellett, hogy meghozd ezt a döntést? Egyrészről nyilván sértve érzi magát és bosszú, ami picit gyerekes, de máshonnan nézve viszont teljesen jogos, hogy ha neked járt ennyi idő, akkor neki is járjon.
Amúgy mi okod volt rá, hogy ennyi ideig vártál? Ha ennyi idősek vagytok akkor már dolgoztok elvileg pár éve. Mi akadályozott meg?
Jelezte korábban feléd hogy szeretné házasodni/eljegyzést stb? Mert amúgy a kommunikációból le kellett volna jönni hogy ő mit akar, megbeszélni a dolgokat hogy pl fiatalon akar szülő lenni, nincs pénz rá, nincs háttér stb. Sokszor a nők nem mondják ki hanem csak szóba hozza óvatosan hogy ne meneküljön el a pasi kb. Mert ha igen és így még várt rád akkor kicsit jogos, gyerekes de megérhető, 6 év hosszú idő, ez idő alatt el kell tudni dönteni hogy mit akarsz, egy gyűrű pedig neked lehet semmi de neki egy jelzés hogy komolyan gondolod nem csak bejárónő-szexpartner, nem kell rögtön esküdni, 2-3év is eltelhet addig sőt lehet kettesbe is és később bulit tartani. Most meggondolja hogy biztos akarja-e ezt, ha ennyit kellett várnia, mert pl az esküvőre is éveket kell-e várni vagy a gyerekre mire áldásod adod rá??
Mi megbeszéltük anno hogy 25körül már az első gyereket akarjuk, természetesen házasság után, mert fiatalon akarok szülni, ráadásul nem egyet tervezünk, így is alakítottuk az életünket!
Szerintem ezt érdemled.
6 év kellett, hogy eldöntsd, mit akarsz?
Eljegyzés lehetett volna jóval előbb is, akkor érzékelte volna, hogy komolyak a szándékaid. Lehet, hogy már éppen feladta az álmaid és akkor kérted meg a kezét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!