Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nő is kérheti meg egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő is kérheti meg egy férfi kezét?

Figyelt kérdés
Azaz a nő is eljegyezheti a pasit?

2016. aug. 26. 08:01
 1/9 anonim ***** válasza:
te nő vagy?
2016. aug. 26. 08:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, de nincsenek ilyen szándékaim :) csupán kérdezem
2016. aug. 26. 08:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg igen, meg volt már rá példa történelemben, de nekem nem lenne hozzá arcom.

Egyrészt, ha el akart volna venni, megkért volna ő. Másrészt, nekem a domináns pasik a gyengéim, ha még a kezét is nekem kell megkérni, akkor megette a fene az egészet.

Szép dolog az emancipáció, de azért még nem akarok férfi lenni.

2016. aug. 26. 08:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Egyetértek!

Viszont manapság egyre nagyobb divat ez

2016. aug. 26. 08:14
 5/9 anonim ***** válasza:

#3 +++

Nem látom egyre nagyobb divatnak.

2016. aug. 26. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Miből szűrted le hogy divat? Egy ilyet se láttam. Max.itt a gyakorin kétségbeesett nők próbálkozását. De miután mindenki leírta mennyire ciki dolog, nem hiszem hogy meglépték.
2016. aug. 26. 09:17
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Megteheti épp, csak szànalmas. Kétségbeesett nők csinàlnak ilyet. Olyanok akiket a pasijuk nem akar elvenni, ès ezt tartjàk megoldàsnak, utolsó esélynek. Aki ezzel akarja alàzni magàt, hajrà... Egy valamire való férfi mellett egy nőnek eszébe sem jut idàig süllyedni.
2016. aug. 26. 20:15
 8/9 fru_ ***** válasza:

Láttam már ilyet - nem térdelt elé, és nem vitt gyűrűt, de a nő kérdezte, hogy nem volna-e ideje?

20+ évig boldog házasságban éltek.

2016. szept. 2. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
engem nem erdekel a hazassag, de szeretem erezni, hogy kellek. azaz jo, ha o kezdemenyez. randit, szexet, osszekoltozest.
2016. szept. 2. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!