Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyi idő után jegyeztek el?
5 hónap múlva leszünk 3 éve együtt de mélynek érzem a kapcsolatunkat. Sokszor elmondja, hogy velem akarja leélni az életét és valójában én is így érzek. Többször megkérdezte már csak úgy, hogy szeretnék-e a felesége lenni de nyilván ez nem számít eljegyzésnek. Nem a gyűrű érdekel mert amúgy nem is hordok ékszereket és mindig hidegen hagyott, de érdekel, hogy mikor leszünk már hivatalosan is jegyesek. Nem akarok szólni neki mert ez az ő dolga. Csak kíváncsi vagyok, hogy ti mennyi ideje voltatok együtt?
Ő 30 éves, én 20.
18.
Már mi lenne ezekben a vicces? Nem mindenkinek kellenek évek, hogy azt érezze, a pàrjàval akarja leélni az életét. Ismerek 8 év utàn hàzasodott, majd rà 1 évre elvàlt embert. Az jobb? Nem hiszem. Marhàra nem azon múlik kit mennyi idő utàn jegyeznek el. Nàlunk mint írtam, 1 hónap kapcsolat utàn történt. (nem, nem voltam terhes). Az ismerettség is csak màsfél hónapos volt. Nem voltunk baràtok sem koràbban. Meglepett, de nem volt kérdés igent mondok e. Az esküvőnk amúgy 1,5 év utàn volt. Nem rohantunk, de nem is tököltünk. Nem volt mire vàrni. Egyszerűen csak megérzi az ember... Ennyi. Talàn majd egyszer te is megtapasztalod.
3,5 hónap után, előtte kb. 2hét ismeretség, mélyebb beszélgetésekkel.
24n 25f
2 év 10 hónap után, majdnem a 3 éves évfordulónkon volt a lagzi.
De akkor már 1 éve nagyon téma volt ez köztünk, babát akartunk, hirtelen jött, hogy jöhet előbb, mint a megbeszélt időpobt. Viszont nem.akartunk téli esküvőt, így gyorsan leszerveztünk 2 hónap alatt egy őszit, hogy ne kelljen a babával várni.
kérdező: lehet a párod már elég mélynek érzi a kapcsolatotokat és magát is érettnek tartja a házasságra. de te csak 20 éves vagy még. ez a mai világban eléggé korai. nem mondom,hogy szét fogtok menni,mert miért mennétek? de én a helyetekben még várnék pár évet,hogy még bizotsabb legyen a dolog. 20 éves vagy,még rengeteget változhatsz. ő már nem igen fog,már jó ideje felnőtt.
te dolgozol már? együtt éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!