Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzési-gyűrű vásárlása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzési-gyűrű vásárlása előtt állok, hogy vegyem le a párom ujj méretét, hogy ne vegye észre?

Figyelt kérdés
ami megnehezíti a dolgot, hogy egyáltalán nincs gyűrűje, utálja őket! :D
2016. aug. 21. 13:36
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
többi gyűrüjéről
2016. aug. 21. 13:36
 2/8 A kérdező kommentje:
nincs gyűrűje, sajna ez lenne a legegyszerűbb, de kényelmetlennek tartja és egyáltalán nincs neki...
2016. aug. 21. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vegyél neki bizsu gyűrűt, add oda vmelyik barátnőjének, hogy a saját nevében adja oda a barátnődnek a szülinapjára/karácsonyra. Még, hogyha nem is fogja hordani, valószínű, hogy felpróbálja majd, és te pedig megtudhatod, hogy jó-e rá.
2016. aug. 21. 13:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy csak kérd meg az egyik barátnőjét, hogy menjen el vele vásárolni és az ékszereknél kérje meg, hogy próbáljon fel néhányat, mert sose látott még rajta és kíváncsi, hogy állna neki
2016. aug. 21. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok helyen ingyenesen meretre igazitjak a gyurut. Bemesz a boltba, kinezed a gyurut, amit szeretnel venni, es megkerdezed, hogy ha nem jo a meret, akkor lehetseges-e, hogy meretre igazitjak Nektek, vagy milyen lehetosegetek van.

Ha nagyon vekony ujju a baratnod, akkor kb 48-50-es meret lesz ra jo, ha kozepes, akkor 51-52, ha pedig picit husosabbak az ujjai, akkor 53-55 korul lehet egyebkent gondolkodni.

2016. aug. 21. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én vőlegényem ugyan ilyen helyzetben volt. Össze szoktuk hasonlítani, hogy mennyivel nagyobb keze van az enyémnél és egy ilyennél addig méregetett, hogy rájött, az ő kisujjának a közepe kb olyan vastag, mint az én gyűrűsujjam.

Ő így mérte le, én pedig reménykedtem, hogy ezért 😃

De lemérheted álmában egy cérna segítségével is.

2016. aug. 21. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:

4# azért ez egy kicsit átlátszó :)

Kérdező csak tippeld meg, nem hiszem, hogy haragudni fog a barátnőd ha nem találod el. Az ékszerésznél pedig általában ingyen méretre igazítják.

2016. aug. 21. 19:57
 8/8 anonim válasza:
Ha mélyen alszik, akkor este mérd le az ujját cérna vagy papírfecni segítségével. :D
2016. aug. 22. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!