Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési-gyűrű vásárlása előtt állok, hogy vegyem le a párom ujj méretét, hogy ne vegye észre?
Sok helyen ingyenesen meretre igazitjak a gyurut. Bemesz a boltba, kinezed a gyurut, amit szeretnel venni, es megkerdezed, hogy ha nem jo a meret, akkor lehetseges-e, hogy meretre igazitjak Nektek, vagy milyen lehetosegetek van.
Ha nagyon vekony ujju a baratnod, akkor kb 48-50-es meret lesz ra jo, ha kozepes, akkor 51-52, ha pedig picit husosabbak az ujjai, akkor 53-55 korul lehet egyebkent gondolkodni.
Az én vőlegényem ugyan ilyen helyzetben volt. Össze szoktuk hasonlítani, hogy mennyivel nagyobb keze van az enyémnél és egy ilyennél addig méregetett, hogy rájött, az ő kisujjának a közepe kb olyan vastag, mint az én gyűrűsujjam.
Ő így mérte le, én pedig reménykedtem, hogy ezért 😃
De lemérheted álmában egy cérna segítségével is.
4# azért ez egy kicsit átlátszó :)
Kérdező csak tippeld meg, nem hiszem, hogy haragudni fog a barátnőd ha nem találod el. Az ékszerésznél pedig általában ingyen méretre igazítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!