Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az eljegyzési gyűrű kinek, hogy tetszik 10-es skálán?
Amiket belinkeltél abból egyik sem tetszik. Az enyém pl ehhez hasonló külsőre: [link]
Ugyanúgy 3 kő van benne egymás mellett, középen 1 nagyobb, mellette 2 kisebb, és ezüst. Nekem nem tetszenek a túlcsicsázott, vagy 1 darab köves gyűrűk amikből a kő kiáll, és beleakad mindenbe. Ezek még szépek szerintem:
SIma gyűrűnek elmenne, de nem az én ízlésem. Eljegyzési gyűrűnek 0/10, mert egyáltalán nem tűnik annak.
Nekem az ilyesmik tetszenek:
Bőség zavara...
Még mindig jó a 3., azon nem változtatok.
Linkelt egyet a #25-ös válaszadó is, egyszerű, de nagyszerű.
És amit a kérdező utoljára: el tudnám viselni. Hmm, nem is rossz annyira.
Annyi szép (és csúnya) gyűrű van, hogy nehéz választani.
nekem az utolsó tetszik a legjobban, a többi nem nagyon. főleg az első és a második nem, a harmadik egész jó. én mondjuk az egyszerűt szeretem, egy egyszerű ezüst gyűrű kis vagy közepes kővel, minden flanc és csicsa nélkül. de másnak meg lehet pont ez nem tetszene. ez a nőtől függ.
20n
Jaj, hallod. Teljesen összezavarodtam.
Szóval ez a kis egyszerű, vagy a kicsivel bonyolultabb csillogósabb, kövesebb?
Legyen mondjuk az előbbi. De ez is olyan, hogy kinek mi. A törékeny, vékony ujjaimra jobban illik egy egyszerűbb, letisztultabb forma.
Ízléstől, alkattól is függ, sőt azoktól igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!