Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az eljegyzési gyűrű kinek, hogy tetszik 10-es skálán?
2016. júl. 7. 14:57
11/37 anonim válasza:
A masodik jo de PICI kovel!!!! :) nekem olyan volt es gyonyoru
13/37 anonim válasza:
Igen ez mar jobb de lehet meg kisebb a ko
14/37 anonim válasza:
Második linkelt sokkal szebb. Első olyan, mintha bizsu lenne. :)
16/37 A kérdező kommentje:
Aki már el van jegyezve, priviben tudnátok mutatni, hogy nektek milyen volt? Egy barátomnak segítenék jegygyűrűt választani és kicsit nehézkesen megy.:) Neten tudom, egy csomó van..az ezüsthöz ragaszkodik kicsit inkább, de mégsem nagyon találunk olyat, ami neki tetszene.
2016. júl. 7. 15:31
17/37 anonim válasza:
Kérdező, szerintem az elsőnek linkelt 5/10, a másodiknak linkelt 9/10.
De nem mi fogjuk hordani...:)
18/37 anonim válasza:
Az első 5/10. Tényleg bizsus egy kicsit, van is ilyesmim valahol.
A 3. egész jó, 8-9/10.
20/37 anonim válasza:
Tudom, körmös oldal, de kicsit lejjebb van kép egy gyűrűről. Nekem ilyesmi az álmom :D
Amiket te linkeltél, azok nem nagyon tetszettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!