Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 5 év után sem hajlandó megkérni. Nekem a házasság fontos! Ti mit tennétek?
Az 5 évből 2 éve együtt élünk, mindketten dolgozunk, van félretett pénzünk is. A lakás amiben élünk az én nevemen van. A nagymamámtól örököltem, ebben élünk. Nem szeretnék nagy esküvőt, elég egy kisebb kb 20 emberrel, csak szűk család és a barátaink, és egy vacsora tortával.
A párom azt mondta félt, hogy mikor kerül elő ez a téma megint. Összeköltözéskor beszéltünk róla, arról volt szó, hogy ha minden rendben megy és tudunk együtt élni, akkor 1 éven belül megkér. Nekem soha egyszer sem jelezte az elmúlt 2 évben, hogy problémája lenne velem, ezért nem értem.
Most azt mondja , hogy a házasság hülyeség, csak papír, jó neki anélkül is, nem akar soha megnősülni. Nem akarja eldobni a szabadságát, a függetlenségét. Becsapva érzem magam. Én nem ezért vártam rá 5 évet, hogy életem hátralévő részét egy sima barátnőként éljem le. Engem nem így neveltek. Házasság nélkül pedig nem szülnék semmiképpen sem. Ő gyerekről még 10 évig hallani sem akar, azt mondta. Ha ezeket tudom, össze sem költöztem volna vele. Nagyon csalódott vagyok.
Ti szakítanátok ilyen esetben? Én 25 éves vagyok, a párom 30.
Kérem csak olyanok válaszoljanak akiknek a házasság fontos, és nem nézik le, és engem sem ítélnek el amiatt, mert nekem fontos!
21:
Azért azt érzed ugye, hogy a kérdező - remélhetőleg -leendő exére nem azért "dobáljuk a sz@rt", mert nem akar házasodni... hanem azért mert átverte a párját, hazudott neki, manipulálta, és ezzel elérte, hogy a kérdező egy hazug kapcsolatban éljen évekig, és erre tervezze a hátralévő életét. És nem, a hazugság, átverés, és manipuláció alatt nem a házasodási szándékról való kamuzást értem. Ebben a kapcsolatban ez a legkisebb probléma...
Ez a pasi ingyen lakhatásért van veled. Az elején val.szeg azt gondolta ebből lehet bármi, de az ember változik. Lehet már nem szerelmes, vagy hogy az elejétől hazudik.
A Te lakásod, a Te életed. Olyat keress,aki nem ezért van Veled. Volt egy hozzászóló aki szakítás után fél évvel találta meg párját, az ilyen esetekből meríts erőt!
U.i.: engem sem akar elvenni. Kaptam gyűrűt 4 év könyörgés utàn, de hangoztatja h ez még nem eljegyzés az majd később lesz.
Szóval átérzem a keseredettséged.
Nem tudom mit tennèk.. A gyerek tema jobban felkavarna (talán)
Mivel nekünk, noknek gyorsabban ketyeg a biologiai oránk.. ezt korrekt dolog lett volna idoben kozolni. Nem pedig ravaszul elhallgatnI. Szerintem ezt tudta mar 4-5 éve is
"arról volt szó, hogy ha minden rendben megy és tudunk együtt élni, akkor 1 éven belül megkér. Nekem soha egyszer sem jelezte az elmúlt 2 évben, hogy problémája lenne velem, ezért nem értem.
Most azt mondja , hogy a házasság hülyeség, "
Hát ez elég nagy változás a véleményében, megkérdezném, mi ennek az oka, avagy először hazudott egy nagyot?
5 elvesztegetett év .... értem.
Az első öt, érted?
Sziasztok.
Nem léptem be egy ideje. De gondoltam megírom annak akit érdekel, hogy szakítottam, és kértem, hogy menjen el. Most hétvégén költözött vissza az anyjához. Eltelt 4 nap a kiköltözés óta, és már (valószínűleg még régebb óta), van egy másik barátnője, szóval nem viselte meg a dolog. Úgy érzem életem legjobb döntése volt kidobni. Ugyan tagadja, de biztos vagyok benne, hogy megcsalt ezzel a lánnyal. Nem hinném, hogy csak most szedte fel, amióta elment.
Köszi mindenkinek a kommenteket.
Ügyes vagy! Sok sikert ahhoz, hogy megtaláld a párod!
Mellesleg, ha ez alatt a 4 nap alatt találta is meg, akkor gondolhatod, hogy mennyire megviselte a szakítás. Normális ember nem kezd 4 nap alatt új kapcsolatot, de szerintem is már korábban meg volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!