Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 23 vagyok, a barátnőm 16. Fél éve vagyunk együtt. Nagyon komoly lány, szerintünk tartós kapcsolat lesz. Korai az eljegyzés?
Nem látom akadályát, hogy eljegyezd, ha nagyon szereted, de vállald, hogy még fiatal, gyerek és tapasztalatlan. Tegyük fel 17 évesen szülnie kell, vállald a babát, és a szülésnél is légy benn, nagyon jó az, mikor egy vajúdó gyerekasszonykát a kegyetlen kínok közt bátorít az apuka. Azt mondom, vigyázz majd rá. És a tanulásáról is gondoskodj majd!
A férjem 25 éves volt, mikor a 16. születésnapomon eljegyzett, három hónappal később meg össze is házasodtunk.
Ti mikor akartok házasságot kötni? Egyébként meg ha már odaköltözött, úgyis mindegy, hogy a szülők mit mondanak. Vagy ellenzik, hogy ott lakjon nálad? Ha házasságot akartok kötni, szülői engedély kell (nekem is az kellett), de ha a 18-at betölti, nem kell.
Legyetek mindig boldogok! Egy eljegyzés még nem házasság, szét is mehettek, de tudatosan alakítva akár még 2009-ben oltár elé viheted.
elképzelhető, hogy kissé már lejárt a kérdésed szavatossága, de azért válaszolok:
igen, korai. miért? mert feltetted ezt a kérdést.
Örülök, hogy még mindig együtt vagytok!
Egyébként szerintem az eljegyzésnek akkor van értelme, ha már nagyjából képben van a külön kuckó, aztán kb 1 évre rá az esküvő, és utána jöhet is a bébi :) Sok sikert! Kérünk helyzetjelentést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!