Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Én 23 vagyok, a barátnőm 16....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 23 vagyok, a barátnőm 16. Fél éve vagyunk együtt. Nagyon komoly lány, szerintünk tartós kapcsolat lesz. Korai az eljegyzés?

Figyelt kérdés
2008. szept. 24. 16:28
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
100%
Én 17 éves vagyok a barátom 20. Mi is most tervezzük az eljegyzést de mi már 2 éve eggyütt vagyunk. Ez talán nem olyan korai. De szerintem ti még várjatok egy kicsit mert fél év az nem túl sok idő. Még nem biztos h igazán ismered, vagy ő téged. Te már lehet h érett vagy a dologra de ő még lehet h nem. Szerintem még ismerd meg egy kicsit jobban.
2008. okt. 4. 11:00
 22/36 anonim válasza:
70%
Kicsi az esély a komoly kapcsolatnak. Amíg nem tomboljátok ki magatokat, kár tervezgetni.
2008. okt. 18. 23:00
 23/36 A kérdező kommentje:
Vettün 1 pár gyűrüt! Amolyan előeljegyzés néven. Nagyon örült neki!
2008. dec. 15. 20:52
 24/36 anonim válasza:
64%

Nem látom akadályát, hogy eljegyezd, ha nagyon szereted, de vállald, hogy még fiatal, gyerek és tapasztalatlan. Tegyük fel 17 évesen szülnie kell, vállald a babát, és a szülésnél is légy benn, nagyon jó az, mikor egy vajúdó gyerekasszonykát a kegyetlen kínok közt bátorít az apuka. Azt mondom, vigyázz majd rá. És a tanulásáról is gondoskodj majd!

A férjem 25 éves volt, mikor a 16. születésnapomon eljegyzett, három hónappal később meg össze is házasodtunk.

Ti mikor akartok házasságot kötni? Egyébként meg ha már odaköltözött, úgyis mindegy, hogy a szülők mit mondanak. Vagy ellenzik, hogy ott lakjon nálad? Ha házasságot akartok kötni, szülői engedély kell (nekem is az kellett), de ha a 18-at betölti, nem kell.

Legyetek mindig boldogok! Egy eljegyzés még nem házasság, szét is mehettek, de tudatosan alakítva akár még 2009-ben oltár elé viheted.

2009. márc. 2. 15:53
 25/36 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó válaszadó! Nem ellenzik az ittlakást! Gondolkodunk még. És nagyon boldogok vagyunk együtt!
2009. márc. 4. 12:00
 26/36 anonim ***** válasza:
77%
még várj 3_4 évet
2009. ápr. 22. 15:37
 27/36 anonim válasza:
100%

elképzelhető, hogy kissé már lejárt a kérdésed szavatossága, de azért válaszolok:

igen, korai. miért? mert feltetted ezt a kérdést.

2009. jún. 2. 00:58
 28/36 A kérdező kommentje:
Nemtudom. Még mindig együtt vagyunk, már 1év 2 hónapja. De boldogok vagyunk.
2009. jún. 3. 21:00
 29/36 anonim ***** válasza:
85%

Örülök, hogy még mindig együtt vagytok!

Egyébként szerintem az eljegyzésnek akkor van értelme, ha már nagyjából képben van a külön kuckó, aztán kb 1 évre rá az esküvő, és utána jöhet is a bébi :) Sok sikert! Kérünk helyzetjelentést :D

2009. okt. 29. 03:01
 30/36 A kérdező kommentje:
Nos ha kérte az előző válaszadó. Már 1 év 7 hónap, és boldogan. Lassan talán lesz eljegyzés is.
2009. okt. 31. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!