Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek lesz ebből valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz ebből valaha eljegyzés?

Figyelt kérdés

Barátnőm már 8 éve együtt jár a barátjával. A lány még a szüleinél lakik a fiú is. Minden másnap találkoznak. Mindkettejük családja szinte tényként kezeli,hogy együtt vannak. De még nem volt semmi. A fiú egyszer elmondta nekem,hogy mivel idén diplomázik még várna a családdal. Előbb szeretne dolgozni és saját házat ,lakást venni utána alapítana családot. ( Ez szerintem min. még 5-6 év nála) A lány már 3. éve dolgozik. Neki előbb sikerült a diploma. mindketten 27 évesek.

lényegében kényelmes együttélés papírok és kötelezettségek nélkül amit csinálnak. A lány már szeretné az eljegyzést legalább de a fiú mint látjuk még nem.

2010. ápr. 7. 17:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
18.48-nál a pont.
2010. ápr. 7. 20:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészről boldog vagyok, mert szeretem a párom, a gyermekem apját, de valahol nagyon bánt, hogy gesztuskén, vagy hogy is mondjam, nem kérdezte még meg, leszek a a felesége.

Nekem a házasság fogalmába nem tartozik bele, vagy kapcsolódik hozzá a válás, tény, nem a "papír" lesz az örök kötelék, hiszen egy sokkal erősebb kötelékünk van, a Fiunk, aki Ő és Én.

De, mint nőnek, valahogy biztonságot adna, ha lenne az ujjamon egy karikagyűrű, jelezve, valakié vagyok, elmondhassam, -né vagyok, van aki annyira szeret, hogy a törvény, Isten előtt örök hűséget fogadott nekem. Számomra ez az eskü tényleg örök.

Nem tudom leírni azt az érzést, amit jelent nekem akár a jegyesség, akár a házasság.

Nekem jól esett volna, ha a terhességem elején megejtjük a lánykérést, jelezve, hogy nem csak egy nő vagyok, aki kihordja a gyerekét, hanem a Nő, aki a gyermekei anyja lesz, akivel közösen, jóban rosszban... És öregségünkre együtt örülünk a csemetéink boldogságának...

2010. ápr. 8. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!