Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A férfitársaimat kérdezem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfitársaimat kérdezem, akik megéltek egy lánykérés-visszautasítást, hogy hogyan élték meg és mi lett a folytatása?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 26. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kellemetlen volt, de évek múlva nagyon örültem annak hogy nem sikerült a kapcsolat, mert rossz választás lett volna. A "kudarcok" nem hátráltatnak ha őszinték a szándékaid a párválasztás terén, ha nem kijózanítanak, és segítenek a helyes döntésben!
2016. ápr. 27. 06:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok. Inkább próbálj meg előtte tudakozódni a lánynál, beszélgetni, abból ki kell derülnie, hogy ő mit gondol a közös jövőtökről.
2016. ápr. 28. 07:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elején minden jó volt, aztán kimondták nála a válást, és utána hallani se akart róla. Rossz volt akkor, de jó hogy nem jött össze, mert találtam egy jobb nőt.
2016. ápr. 29. 03:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Az érdekelne igazából, hogy mennyire éreztétek megalázónak és hogy ti folytattátok-e még utána a lánnyal?
2016. ápr. 29. 06:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én megpróbáltam, elpazarolt 2 év volt... nem érdemes.

Édesanyám azt mondta, az nem egy papír, hanem az, hogy felvállalom ország-világ előtt, hogy őt szeretem.

Akinek az nem kell, az szégyel, aki szégyel az pedig nem szeret.

Ennyire egyszerű.

Ha neked ilyen volt, hagyjd ott a fenébe, lesz más. Lehet pár hónap múlva lesz más, lehet egy év. De lesz valaki, aki jobb.

2016. ápr. 29. 08:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lánykérést visszautasította, én szakítanék, nem folytatnám, nincs értelme. Akkor csak valami kell belőled - a pénzed, a szex, esetleg hogy ne kelljen egyedül szórakozni menni, amíg nem akad más. Egészében nem kellesz neki, az életét nem veled képzeli el, ideiglenes megoldás vagy. Amúgy meg Neked kell eldönteni a dolgot, mert őbenne is lehet olyan, ami miatt Te ragaszkodsz hozzá és így is folytatod. Mindenesetre annyi biztos, hogy nem ugyanazt gondoljátok a kettőtök további jövőjéről.
2016. ápr. 30. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen ám kedves honfitársaim, de ennek van ám egy másik oldala is! Én mikor 65 éves volt ügyész létemre megkértem egy 28 éves kolléganőm kezét, mondhatni, hogy kinevetett engem. A nőknek sokszor a jó sem elég jó, hanem azt hiszik, ők mindenkinél jobbat érdemelnek, aztán persze sokan melléfognak és beérik aztán egy kevésbé jóval is..
2016. máj. 2. 05:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves 7-es, azt hiszem te provokálsz itten. Egyetlen 28 évesnek se az az álma, hogy 65-70 éves férfi legyen a gyerekei apja. Talán egy 60 éves kolleganőt kellett megkérni nej-nek, lehet, hogy igent mondott volna. Na.
2016. máj. 2. 16:35
 9/10 anonim válasza:
Kedves 8-as... pedig az ideális férfiméret: 80/60/40 80 éves, 60 millája van és 40 fokos láza... ;D
2016. máj. 3. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, és első alkalommal visszautasítottam a férjem. Nem azért, mert nem szerettem vagy akartam volna igazából hozzámenni, hanem mert úgy éreztem, az egész eljegyzés családi sürgetésre történt volna meg, és nem éreztem azt, hogy ő pont akkorra valóban tervezte és akarta.

Ezt meg is beszéltük. Közben végig együtt voltunk, tudom, hogy neki rosszul esett az elutasítás, de miután megértette az indokaimat, elismerte, hogy jogos volt.

Később pár hónap múlva teljesen spontán megkérdezte, hozzámegyek? :) Én meg mondtam, hogy igen. :)

Szóval szerintem nem mindegy, miért történt a visszautasítás, és azt mindenképpen érdemes tisztázni.

2016. máj. 18. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!