Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek az emberek?
Sajnos az emberek jelentős része tapintatlan tuskó. És az élet minden szakaszában megtalálnak az ilyenek, a teljesség igénye nélkül:
"Na, rajta vagytok már a babaprojekten? Ne várjatok sokat vele!"
"Nektek még nem jött össze a gyerek? De hát hogyhogy? Valami gond van esetleg nálatok?"
"Kirúgtak a munkahelyedről? Ne add fel, minden vég egyben egy új kezdete is. Képzeld, én most sikeres project manager vagyok, most kaptam új céges kocsit."
"Otthagyott a férjed? Nem baj, úgysem érdemelt meg Téged. Jaj, láttad Instán a tegnapi fotóimat Petivel? Akkorát buliztunk mint a ház."
"Milyen a munkahelyed? Ja, még mindig csak beosztott vagy? Képzeld, engem kineveztek Marketing Assistant Managerré."
"Ti még ott laktok Újpalotán? Az jó, biztos közel van minden. Képzeld, mi tavaly kiköltöztünk Aszód-alsóra, a Napsugaracska lakóparkba egy vadiúj kecóba, és akkora kertünk van, hogy a gyerekekre nyomkövetőt kell rakni, hogy megtaláljuk őket este."
"Ti is Budán laktok? Ja, nem? Bocs, azt hittem, már tartotok ott hogy..."
Mi egy ideje már egyszerűen csak lesz_rjuk az ilyen s_ggfejeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!