Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért ilyenek az emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek az emberek?

Figyelt kérdés
Nemrég hunyt el a párom édesapja. Szó volt eddig az eljegyzesrol, de most egy évet halasztjuk. Nem szeretnénk temetés után nagy banzajt, meg amugy is. Szomorú dolog, fel kell még dolgozni. A temetesen is es azóta is mindenki azt kerdezgeti, hogy miért várunk? Mikor lesz már? Nem tudják megerteni....
2016. ápr. 16. 10:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt ti tudjátok! Ti érzitek, h mikorra teszitek az eljegyzés dátumát. Nyilván az emberek sem rosszból kérdezik, csupán gondolják, h a tragédia után nem lenne baj a boldogság. Szerintem ők sem gondolnak hatalmas hacacáréra, csak egy vissza fogott ebédhez esetleg, de ahogy írtam: Ezt ti tdjátok a legjobban, h mikor szeretnétek! :)
2016. ápr. 16. 10:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem lenne baj egy kis boldogság, de minden ooyan friss, nem éppen ezzel van időnk foglalkozni. Meg kedvünk sincs.
2016. ápr. 16. 10:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekik is mondjátok el ezt így, mint ahogy nekünk leírtad! Én semmi kivetni valót nem látok abban, hogy halasztjátok az eljegyzést, normális embernek ezt meg kell értenie! :-)
2016. ápr. 16. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen érthető, hogy vártok. Nagyon közeli családtagról van szó.. És mennyire fájna a párodnak, hogy az apukája nincs ott az eljegyzésen, túl korai lenne, kicsit enyhülnie kell a gyásznak, nem is értem miért nem fogják fel mások. Szerintem egy rövid mondattal rázzátok le őket, kivárjátok a gyászévet és kész, ha okoskodnak ott kell hagyni őket.
2016. ápr. 16. 16:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Elmondtuk ugyanigy nekik is. Erre azt a kicsit sem bunkó valaszt kaptuk, hogy de az elet nem all meg. Nem, nem all meg, de nekem is nagyon rossz. Parom apukaja volt az en pot apukam, mivel nekem nem volt. Azt szerettük volna ha o kísér az oltarhoz is barmilyen furcsa is ez.
2016. ápr. 16. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos az emberek jelentős része tapintatlan tuskó. És az élet minden szakaszában megtalálnak az ilyenek, a teljesség igénye nélkül:

"Na, rajta vagytok már a babaprojekten? Ne várjatok sokat vele!"

"Nektek még nem jött össze a gyerek? De hát hogyhogy? Valami gond van esetleg nálatok?"

"Kirúgtak a munkahelyedről? Ne add fel, minden vég egyben egy új kezdete is. Képzeld, én most sikeres project manager vagyok, most kaptam új céges kocsit."

"Otthagyott a férjed? Nem baj, úgysem érdemelt meg Téged. Jaj, láttad Instán a tegnapi fotóimat Petivel? Akkorát buliztunk mint a ház."

"Milyen a munkahelyed? Ja, még mindig csak beosztott vagy? Képzeld, engem kineveztek Marketing Assistant Managerré."

"Ti még ott laktok Újpalotán? Az jó, biztos közel van minden. Képzeld, mi tavaly kiköltöztünk Aszód-alsóra, a Napsugaracska lakóparkba egy vadiúj kecóba, és akkora kertünk van, hogy a gyerekekre nyomkövetőt kell rakni, hogy megtaláljuk őket este."

"Ti is Budán laktok? Ja, nem? Bocs, azt hittem, már tartotok ott hogy..."

Mi egy ideje már egyszerűen csak lesz_rjuk az ilyen s_ggfejeket.

2016. ápr. 16. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Akiknek unalmas az élete az àltalàban màsokéval foglalkozik. Eljegyzés, hàzassàg, gyerek téma, stb. Ez mind csak a párra tartozik. Annyit kell mondani hogy magànügy. Amikor majd aktuàlis lesz szóltok. Ennyi.
2016. ápr. 19. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!