Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok "sok" lenni az emberek számára, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sokan, szamomra fontos emberektol, vagy elvesztett baratoktol, elso randis lanyoktol kapom ezt, "tul sok vagy a szamomra" talan tul sokat adok magambol, sokat beszelek de nem tudom mit tegyek hogy jobban elviseljenek, 25 eves vagyok
2016. ápr. 13. 20:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Én ezt azokra mondom, akik napi szinten többször is rám írnak h mizu? hogy vagy? milyen a napod? stb stb... túlságosan is sokat lógnak rajtam és azt az érzetet keltik, hogy rám akarnak telepedni, mert nincs saját életük vagy akkor mikor valaki sokkal több információt közöl magáról, mint amit kellene. Nem kell mindent tudnom a másikról hiszen akkor mi a francról dumáljunk később ha mindent rám zúdít egybe?
2016. ápr. 13. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen az előzővel egyettértek.amúgy ez egyén függő,mert van aki pozitívan veszi vagy igényli az ilyen típust.de tény h.nem szabad túlzásba esni.amúgy az én párom is sokat beszél,de nem érzem h.ez sok lenne,inkább örülök h.megosztja az élményeit
2016. ápr. 13. 20:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Fiu letemre sokat szeretek beszelni, jol megertetem magam a lanyokkal de mindig csak barat maradok, eltemazgatunk jokat okorkodunk de mindig hianyoljak a "szikrat"... nem csajos dolgolrol beszelunk hanem akarmihez hozza tudokszolni. Szerinted mit tegyek? Bulizos korszakomban imadtam a csajok de nekem a partizas mar 1 eve nem hianyzik.... nem igaz hogy csak igy lehet baratnod es emberi kapcsolataid
2016. ápr. 13. 20:32
 4/8 ~OnLány~ ***** válasza:

Az első válaszát osztom,ez így van velem is.

Talán tényleg az a baj,hogy hamar kifogytok a témából,el tudom képzelni,hogy egy-két nap leforgása alatt mindent elfecsegsz magadról és mindent megkérdezel a lányról..na ez a gond.

Kicsit kellene hagyni néha pihentetni a dolgokat,írj neki újra 2-3 nap múlva,vagy várd,hogy ő jelezzen.

Ne beszéljetek ki mindent pár óra alatt,legyél kicsit titokzatosabb. Na jó,nem vagy nőből,de remélem értesz. :)

2016. ápr. 13. 20:44
 5/8 A kérdező kommentje:
De biztosra akarok tudni egy baratnot mar az elejen, nem akarok tobb folosleges kort, szeretnemha vegre tavaly februar ota azt mondhatnam Ő a baratnom! :) tulsagosan akarom tudom :( pedig vannak nalam sokkal rondabb sracok, de nalam nem a kinezettel van a baj hanem ha kinyitom a szam
2016. ápr. 13. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Ilyen a világon nincs, hogy köszönsz egy lánynak visszaköszön és ő akkor már tuti a barátnőd lesz ember...

Pont a legjobb részét akarod átugrani egy kapcsolatnak, amikor felfedezitek egymást. Egy kapcsolatot sem ismerek, ami tartós lett volna úgy, hogy már az elején mindent tudtak a másikról.. kell az újdonság mindenkinek és bizony sokkal jobb ha szép fokozatosan ismered a másikat meg mintha egyből bele mindenbe.

2016. ápr. 13. 21:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Regen mikor csak parejszakas csajokra mentem ez az azonnali baratno dolod elt, de mar mas a celom igy taktikat is kell valtanom.
2016. ápr. 14. 05:29
 8/8 anonim ***** válasza:
A sok beszéddel tényleg lehet valaki sok. Én viszont akkor tartok még soknak egy srácot, ha bár viszonylag jól kijövünk, de nekem valamiért még nem sikerült magamban mellette dönteni, ő viszont ezt nem akarja vagy tudja tudomásul venni. Ilyenkor elkezd még erősebben levelekkel bombázni és hivosgatni, még gyorsabban akar döntésre kényszeríteni, én pedig azt érzem, hogy megfulladok a dologtól. Szerintem egyszerűen vannak lányok, akik komolyat keresnek és több idő kell nekik az elején, amíg csak megkedvelik egymást. Ha a srác nem akarja ezt megérteni és egyre erőszakosabb, akkor sok lesz. Persze nem tudom, hogy rád vonatkozik e ez.
2016. ápr. 15. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!