Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ennél van még lentebb? Érezhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennél van még lentebb? Érezheti ennél feleslegesebbnek magát valaki?

Figyelt kérdés
7.5 éve vagyunk együtt 3 éve együtt lakunk, de van ami sosem változik. Körülöttünk mindenki lassan jegyes, házas, gyrmeket vár, pedig feleennyi ideje sem tart a kapcsolatuk. Gyakran hallom mostanában azt a kérdést, hogy "ÉS ti mikor?" és ebbe kezdek belecsavarosdni, az állandó kifogásokból ma már azt a választ adom mindenkinek, hogy Nem tudom. Napról napra savanyúbb vagyok, párom is látja, de nem szeretném felhozni neki, nem szeretnékhisztisnek tűni.
2016. ápr. 3. 13:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

És még meddig akarsz várni? Amíg eltelik újabb 8 éved a semmivel?? Basszus 7,5 éves párkapcsolatban hogyhogy nem lehet feltenni azt az egyszerű kérdést, hogy "szívem, te mikor szeretnél megházasodni és gyermeket vállalni?". Magától meg nem fogja tudni, hogy mi bajod van. Tudod néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.

27N

2016. ápr. 12. 19:15
 22/22 anonim ***** válasza:
Ha neked ez fontos, màr sokkal hamarabb kellett volna komolyan beszélni róla, és akkor nem pocsékolod el a fiatalsàgod egy jövőtlen kapcsolatra. Bàr szerintem 7.5 év alatt màr vagy 3x elvett volna ha akarna hàzasodni. Nem tökölne ennyit. Gondolom kényelmes neki a kapcsolat így.
2016. ápr. 13. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!