Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ennél van még lentebb? Érezhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennél van még lentebb? Érezheti ennél feleslegesebbnek magát valaki?

Figyelt kérdés
7.5 éve vagyunk együtt 3 éve együtt lakunk, de van ami sosem változik. Körülöttünk mindenki lassan jegyes, házas, gyrmeket vár, pedig feleennyi ideje sem tart a kapcsolatuk. Gyakran hallom mostanában azt a kérdést, hogy "ÉS ti mikor?" és ebbe kezdek belecsavarosdni, az állandó kifogásokból ma már azt a választ adom mindenkinek, hogy Nem tudom. Napról napra savanyúbb vagyok, párom is látja, de nem szeretném felhozni neki, nem szeretnékhisztisnek tűni.
2016. ápr. 3. 13:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig, ha nem hozod fel neki, nem fog magától rájönni. Ülj le vele beszélgetni, és mondd el, hogy te szeretnél hozzá menni és gyereket tőle. Ő úgy van vele, hogy addig, ameddig nincs erőltetve, jó ez is neki.
2016. ápr. 3. 13:41
 2/22 A kérdező kommentje:
Sokat beszéltem már vele erről. Amikor elkezdtük csinosítgatni a lakást az volta válasz, majd lesz arra pénz, ha kész a lakás. tehát tudja.
2016. ápr. 3. 13:43
 3/22 anonim ***** válasza:
19%

Mi 12 év éve vagyunk együtt házasság nélkül, gyerek is folyamatban van, csak nem jött még össze. Egy cseppet sem érdekel mások mit csinálnak vagy mit mondanak körülöttünk, nekem nem fontos, a párom meg nem hisztizik miatta.

Személy szerint azt sokkal kiábrándítóbbnak tartom, hogy valakinek 3-4 esküvője volt és mindig kilépett a kapcsolatból,erre én nem lennék képes, ezért sem kapkodom el a döntést.

Ha eljuttok oda, hogy gyerekvállalás, akkor lesz esküvő is, addig meg nem sietteti a dolgot, mert nincs sok értelme.

38F

2016. ápr. 3. 13:59
 4/22 anonim ***** válasza:
13%
szanalmas vagy
2016. ápr. 3. 14:04
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nekem az nagyon nem fekszik, hogy csak azért veszi el valaki a párját, mert jön a baba. Akkor most szereti, vagy nem?
2016. ápr. 3. 14:05
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

#5 Ebben egyetértek veled, de sajnos mit tényleg nem tudunk mit tenni, ha nem beszéled meg ezt a pároddal.

Az meg sajnos tipikus kibúvó, hogy nincs rá pénz mert kell a lakára/kocsira/hitelre/bármi másra, de kijöhetsz belőle azzal, hogy neked elég egy öt fős esküvő a városházán. Ha erre is kifogásokat gyárt, akkor sajnos nem is akar elvenni.

2016. ápr. 3. 14:40
 7/22 anonim ***** válasza:
37%
Oké, és mikor lesz kész a lakás? Miért nem tudod azt kivárni? Nyilván ha épp felújításban vagytok, arra jobban kell a pénz, mint gyűrűre.
2016. ápr. 3. 14:53
 8/22 A kérdező kommentje:
Nem is vágyom én nagy felhajtásra meg drága esküvői ruhára (vagyis de de tudom, hogy nem engedhetjük meg), így mióta világ a világ 4 fős kis szertartást szeretnék, ő is tudja. Nem csípem az aranyat sem... Nem nevezném ezt ténylegesen konkrét felújításnak, mert itt-ott egy ötlet, egy új szín, d ez kb mindennpos. Nagy dolog a fürdő volt, de az kész van. Tehár maga a lakás sosem lesz kész, mindig változik.
2016. ápr. 3. 15:06
 9/22 anonim ***** válasza:
86%

KÉrj tőle pontosabb információt, mégis mikorra tervezi?

Mondd el, hogy Te meddig vagy hajlandó várni max. Ha nem tetszik akkor keresel jobbat nála. Hátha beijed:)

2016. ápr. 3. 19:46
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak úgy tudod átugorni, ha leülteted és megmondod, hogy te esküvőt, gyereket szeretnél x éven belül. Ő mit gondol erről?

A 4 fős esküvő nem pénz.. 1 hónap alatt össze tudjátok spórolni a ruhára, cipőre és egy vacsorára valót, ha nagyon nem álltok jól. De ha nincsenek nagyobb igényeitek, akkor még 1 hónap sem kell. Hétköznap esküvő, nem kell érte fizetni. Egy csinos ruha és egy vacsora. A tanúk biztos nem bánják, ha ők állják a magukét. Sőt, ha én lennék így tanú, akkor megbeszélném a másikkal, hogy mi fizetjük a vacsit, ez már egy ajándéknak is jó.

Szóval egyszerűen a pénz nem akadály, ha az esküvő, a házasság a lényeg és nem a lagzi.

Azért mert tisztázni szeretnéd vele, még nem leszel hisztis.

2016. ápr. 3. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!