Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennél van még lentebb? Érezheti ennél feleslegesebbnek magát valaki?
Mi 12 év éve vagyunk együtt házasság nélkül, gyerek is folyamatban van, csak nem jött még össze. Egy cseppet sem érdekel mások mit csinálnak vagy mit mondanak körülöttünk, nekem nem fontos, a párom meg nem hisztizik miatta.
Személy szerint azt sokkal kiábrándítóbbnak tartom, hogy valakinek 3-4 esküvője volt és mindig kilépett a kapcsolatból,erre én nem lennék képes, ezért sem kapkodom el a döntést.
Ha eljuttok oda, hogy gyerekvállalás, akkor lesz esküvő is, addig meg nem sietteti a dolgot, mert nincs sok értelme.
38F
#5 Ebben egyetértek veled, de sajnos mit tényleg nem tudunk mit tenni, ha nem beszéled meg ezt a pároddal.
Az meg sajnos tipikus kibúvó, hogy nincs rá pénz mert kell a lakára/kocsira/hitelre/bármi másra, de kijöhetsz belőle azzal, hogy neked elég egy öt fős esküvő a városházán. Ha erre is kifogásokat gyárt, akkor sajnos nem is akar elvenni.
KÉrj tőle pontosabb információt, mégis mikorra tervezi?
Mondd el, hogy Te meddig vagy hajlandó várni max. Ha nem tetszik akkor keresel jobbat nála. Hátha beijed:)
Ezt csak úgy tudod átugorni, ha leülteted és megmondod, hogy te esküvőt, gyereket szeretnél x éven belül. Ő mit gondol erről?
A 4 fős esküvő nem pénz.. 1 hónap alatt össze tudjátok spórolni a ruhára, cipőre és egy vacsorára valót, ha nagyon nem álltok jól. De ha nincsenek nagyobb igényeitek, akkor még 1 hónap sem kell. Hétköznap esküvő, nem kell érte fizetni. Egy csinos ruha és egy vacsora. A tanúk biztos nem bánják, ha ők állják a magukét. Sőt, ha én lennék így tanú, akkor megbeszélném a másikkal, hogy mi fizetjük a vacsit, ez már egy ajándéknak is jó.
Szóval egyszerűen a pénz nem akadály, ha az esküvő, a házasság a lényeg és nem a lagzi.
Azért mert tisztázni szeretnéd vele, még nem leszel hisztis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!