Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jegyeseknek/házasoknak "való"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jegyeseknek/házasoknak "való" külön tölteni egy hetet?

Figyelt kérdés

Mostanság kezdtem el sportolni, nagyon jó fej társaság, jó csapat, tetszik az egész. Amióta kikerültem a gimiből, nem volt társaságom, velük viszont néha elmegyünk esténként kocsmázni, bulizni, jól érezni magunkat, plusz ugye kirándulni néha, élni a sportnak, és kezdem úgy érezni, hogy velük lassanként kialakul egyfajta társaság.

A párom viszont nem része ennek a csoportnak, ami nem is zavarja, neki is megvan a maga társasága, örül neki, hogy végre kimozdulok néha nélküle is otthonról.

Nyárra tervezünk egy egy hetes sportos kirándulást Olaszországba, csakhogy az a helyzet, hogy ez tényleg a sportnak magának lenne szentelve, a párom nem érezné ott jól magát- ő maga nem egy sportember, sőt, és nem is ismeri az embereket, akikkel mennénk. Én nagyon szeretnék menni, a párom fenntartásokkal ugyan, de nem szólna ebbe bele.

Ti mit mondtok, elmennétek? Még nyilván bőven van időm gondolkodni a dolgon, szóval kb hetente meggondolom majd magam, de azért érdekelne, kívülállók, olyanok, akik nem mi vagyunk, mit gondolnak a kérdésről? Szerintetek eljegyzett lányként mennyire csúnya dolog a vőlegényem nélkül menni egy hétre, társasággal táborozni?

Jövő tavasszal lesz az esküvőnk, egyébként.

Köszönöm a válaszokat!

2016. febr. 24. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért ne mehetnél???? Jegyesség, házasság =/= össze vagytok nőve.
2016. febr. 24. 18:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz félredugni és nem álmodozol szegény vőlegényednél magasabb és gazdagabb férfiakról akkor semmi kivetnivaló nincs ebben.
2016. febr. 24. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem csúnya. Attól még, hogy el vagy jegyezve, nem vagy a párodhoz kötve! Kell a külön töltött idő, saját hobbi, ráadásul nem egy bulihétre mész, hanem sportolni.

Nyilván fenntartásokkal kezeli, mert félt, meg ilyenek, de szerintem, ha normálisan megbeszélitek, akkor ebből tényleg nem lesz gond.

Nem vagytok összenőve, élvezd az életet, sportolj, az ilyen egymástól távol töltött idő még jót is tesz néha a kapcsolatnak :).

2016. febr. 24. 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Mi hat eve vagyunk hazasok es evi egyszer egy hetet kulon toltunk egymastol, en a lanyokkal nyaralok, o pedig a haverjaival es utana mindig van kozos nyaralas:-)

Egy het kulonlet teljesen egeszseges.

2016. febr. 24. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. A szüleimnek is voltak olyan időszakok, amikor nem voltak együtt minden nap. Anyukám tanít, neki pl. ott volt a nyári szünet, olyankor gyakorlatilag velünk gyerekekkel együtt ő leköltözött a szüleihez falura, ahol jobb a levegő, mint a városban, apámnak viszont nyáron is volt munka, neki másképp adták ki a szabadságokat, így ő csak hétvégenként csatlakozott. Illetve megismerkedésükkor teljesen más településen éltek, anyukám még tanult, apám dolgozott egy másik városban. És akkor még nem volt se internet se mobiltelefon.
2016. febr. 24. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vagytok összekötve.De ez kb olyan mint a cèges csapatèpitő trèning.Ott sem csalják a párkapcsolatban lèvök nagy százalèkban egymást neem.:))Ha a páromnak nem esne jól èn nem mennèk.Ès nem azèrt mert a tulajdona vagyok,mert mindjárt azt írkálnák az okosok,hanem mert tudnám hogy rosszul esik neki.Ha nem èrdekelnè akkor elmennèk.
2016. febr. 24. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

A párok nem egyformák:) Ha ennyi igényed van a különlétre akkor menj el nyugodtan. Elvégre nem pasizni mész, hanem sportolni. Szóval nincs ebben semmi rossz.

Nálunk ez például elképzelhetetlen lenne. Nem azért mert a férjem "nem engedne el", vagy én "nem engedném őt", egyszerűen csak jobban ragaszkodunk, nem tudnánk 1 hétig távol lenni egymástól. Külön programjaink vannak természetesen, de az csak fél nap alkalmanként, nem külön alvás, és nem 1 egész hét.

2016. febr. 24. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi rossz. Más kérdés hogy van aki nem akar a párja nélkül menni, pl apukám mindig meg anyukámmal a zarándokutakra pedig nem is vallásos :).
2016. febr. 25. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!