Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzés így értelmetlen lenne?
Figyelt kérdés
Barátnőm kezét szeretném majd 1,5 év után megkérni, nem élünk együtt, egyetemisták vagyunk. De nyári időszakban mondhatjuk, hogy együtt élünk abban a 2 hónapban, aztán folytatódik külön utakon, kollégium...
Igazság szerint nem akarom 1 éven belül elvenni, csak ki szeretném fejezni felé a szándékaimat egy gyűrűvel, hogy vele képzelem el, úgy érzem le tudnám vele élni az életemet és örülök, hogy megismerhettem. Majd mikor már olyan lesz az élet helyzetünk és az anyagiak jöhetne a házasság is. De ez egyelőre csak egy gesztus lenne, egy jövőbeli szándékról :)
2015. dec. 25. 23:24
1/10 anonim válasza:
hajrá:) szép dolog, és jó ötlet :)
2015. dec. 25. 23:32
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést :)
2015. dec. 25. 23:41
3/10 anonim válasza:
hajrá, biztos örülne neki. :D nem szabály az, hogy 1 éven belül esküvő is kell. sok boldogságot
2015. dec. 25. 23:52
4/10 anonim válasza:
Szerintem így nincs sok értelme. Szép dolog, hogy ki akarod fejezni a szerelmedet és az elkötelezettségedet, de ez így picit olyan nesze semmi, fogd meg jól szituáció. Nem kell eljegyzés után rögötn elvenni persze, de ez a majd ha olyan lesz a helyzet nem valami konkrét. Én így nem annyira örülnék neki. Majd ha legalább tudjátok, hogy kb. mikor várható, hogy a gyakorlatban is haladni tudtok a kapcsolatban(összeköltözés, házasság) akkor lenne ez ideális. Szerintem. De annak, hogy kap egy gyűrűt, aztán semmi konkét előrelépés, nem sok értelme van.
2015. dec. 26. 01:10
5/10 anonim válasza:
Az eljegyzés igazából arról szól, hogy el akard venni. Kicsit komolytalannak tartom, ha eljegyzik egymást és nem is akarnak esküvőt belátható időn belül.
2015. dec. 26. 08:31
6/10 anonim válasza:
mennyit látjátok egymást a maradék 10 hónapban, milyen messze laktok egymástól?
2015. dec. 26. 08:50
7/10 anonim válasza:
Szerintem szép gesztus, de beszéld meg Vele, hogy kb mikorra tervezed az esküvőt (pl. suli után 1, vagy 2 évvel, ...) Azért 5 évnél ne legyen később ez az időpont. 1,5 év szerintem egyébként nem egy hosszú idő.
2015. dec. 26. 09:04
8/10 anonim válasza:
Szerintem ennek így semmi értelme. Nem éltek még együtt, fiatalok vagytok, ráadásul nagyon rövid ideje jártok együtt, ha 1,5 év után tervezed, és ennyi idő még el sem telt.
Normális esetben olyan 2-3 év jól működő együttélés után lehet azt mondani, hogy "érdemes".
2015. dec. 26. 10:24
9/10 anonim válasza:
szerintem jó ötlet, csak miután megkérted beszéld meg vele, hogy így gondolod, nehogy nagyon belelovlja magát az esküvőtémába, aztán koppanjon!
2015. dec. 26. 10:53
10/10 anonim válasza:
nagyon klassz viselkedés, az eljegyzés és a házasság között semmi időbeli távolság nem előírt, de nagyra fogja értékelni:
"ki szeretném fejezni felé a szándékaimat egy gyűrűvel,"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!