Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kissé szokatlan lett a lánykér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kissé szokatlan lett a lánykérésem, és a gyűrűmet se a jó oldalon hordom, nagyon gáz, vagy nem baj, ha nem a protokoll szerint csináltuk? 20L

Figyelt kérdés
Szóval elég hirtelen jött az ötlet, párom megkérte a kezem, de nem nagyon néztünk utána a szabályoknak. Elmentünk, megvettük a kísérő gyűrűt a köveset, majd megbeszéltük, hogy lesz egy kis buli, ahol mindenkinek meglepetés lesz, hogy hivatalosan is megkéri a kezem, valahogy ez nálunk összemosódott az eljegyzéssel. Bulikán ott volt mindenki, párom megkérte a kezem, igent mondtam, felhúzta a gyűrűt. Csak hogy azóta lefogytam, így a gyűrűsujjamon lötyög, így hát átvettem a középsőre. És egyik csaj kérdezte, hogy ez akkor eljegyzés, vagy lánykérés? Mert náluk úgy volt, hogy a karikagyűrűk is megvoltak már, és az eljegyzésen azt is felhúzták egymásra. Mi viszont azt nem vettük meg, csak a köveset, úgy gondoltuk, a karikát majd az esküvő előtt, és az akkor kerül fel majd. Csak utána esett le, hogy ja, talán akkor kellett volna bulit tartani, ha a karika is megvan. Vagy ez így nem gáz? Belefér, hogy nálunk így alakult, és hogy a középsőn hordom a gyűrűt? Egy ideig még tuti nem fogom tudni elvinni bevetetni. Légyszi ne röhögjetek!
2015. dec. 7. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki a halált érdekel? Eljegyezni egy szál szalmával is el lehet valakit, ezek totálisan jelentéktelen dolgok.
2015. dec. 7. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Materialista világfelfogás...egy lopott rózsával is megkérhetnék a kezedet. Nézd, az viszont merész dolog, hogy 20-21 évesen férjhez mész a mai világban.
2015. dec. 7. 22:28
 3/8 RRR ***** válasza:
100%

na bumm

az érzéseitek számítanak és semmi más!

2015. dec. 7. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:

dehogy gáz, ha nektek jó, akkor így volt tökéletes

nem kell mindent szigorú szabályok szerint csinálni, ennek nem az a lényege

amúgy én eddig meg voltam róla győződve, hogy az eljegyzés és a lánykérés ugyanaz

mondjuk most se értem a különbséget, valaki elmagyarázhatná :D

19/l

2015. dec. 7. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező: Az apróságok nem számítanak, az a lényeg, hogy szeretitek egymást, és össze akartok házasodni. Ha megvannak a megfelelő körülmények, akkor hajrá:) Sok boldogságot.

Utolsó:

Lánykérés: Amikor a férfi (letérdel) megkéri a barátnője kezét. Ha igent mond, menyasszony és vőlegény lesznek az esküvőig.

Eljegyzés: Ez gyakorlatilag egy buli, amin bejelentik a családnak, többnyire van ebéd, vagy vacsora is, van aki újra megkéri látványosan a család előtt is a párját.

2015. dec. 8. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Még csak 20 éves vagy és ilyen buta... Jól átgondoltad ezt a házasságot?
2015. dec. 8. 05:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Viszont, kedves Utolsó, milyen jogon nevezel butának???
2015. dec. 8. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is csak az esküvőn volt karikagyűrű, sőt, még elgeyzési ebédet/vacsorát sem tartottunk. Én is fogytam, és így muszáj a középső ujjamon hordani a karikagyűrűmet, és még csak nem is jobb kézen van, mert arra sem jó, bevetetni meg nem akarok belőle, max. majd a gyerekvállalás után, ha még mindig túl laza.

Csináljatolk mindent úgy, aogy nektek jó. Ha azt mondom, hogy baj, hogy nem a protokoll szerint csináltátok, akkor tényleg baj lesz?:)

2015. dec. 9. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!