Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé szokatlan lett a lánykérésem, és a gyűrűmet se a jó oldalon hordom, nagyon gáz, vagy nem baj, ha nem a protokoll szerint csináltuk? 20L
na bumm
az érzéseitek számítanak és semmi más!
dehogy gáz, ha nektek jó, akkor így volt tökéletes
nem kell mindent szigorú szabályok szerint csinálni, ennek nem az a lényege
amúgy én eddig meg voltam róla győződve, hogy az eljegyzés és a lánykérés ugyanaz
mondjuk most se értem a különbséget, valaki elmagyarázhatná :D
19/l
Kérdező: Az apróságok nem számítanak, az a lényeg, hogy szeretitek egymást, és össze akartok házasodni. Ha megvannak a megfelelő körülmények, akkor hajrá:) Sok boldogságot.
Utolsó:
Lánykérés: Amikor a férfi (letérdel) megkéri a barátnője kezét. Ha igent mond, menyasszony és vőlegény lesznek az esküvőig.
Eljegyzés: Ez gyakorlatilag egy buli, amin bejelentik a családnak, többnyire van ebéd, vagy vacsora is, van aki újra megkéri látványosan a család előtt is a párját.
Nálunk is csak az esküvőn volt karikagyűrű, sőt, még elgeyzési ebédet/vacsorát sem tartottunk. Én is fogytam, és így muszáj a középső ujjamon hordani a karikagyűrűmet, és még csak nem is jobb kézen van, mert arra sem jó, bevetetni meg nem akarok belőle, max. majd a gyerekvállalás után, ha még mindig túl laza.
Csináljatolk mindent úgy, aogy nektek jó. Ha azt mondom, hogy baj, hogy nem a protokoll szerint csináltátok, akkor tényleg baj lesz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!