Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mi legyen?
Barátommal lassan 5 éve vagyunk együtt. Kapcsolatunk elején mindig mondott nekem olyanokat, hogy ha 18 leszek, akkor feleségül vesz, velem szeretne lenni örökre. Ma már ez teljesen eltűnt.. én szeretem Őt és Ő is engem, bár már párszor külön váltunk 1-1 hónapra, bár most sem stabil a helyzet (abba hagytam egyetemet..) Szeretném ha eljegyezne, de ezt nem akarom szóvá tenni, félnék a választól...hetek óta erről álmodozom. Normális ez egyáltalán? Félek, hogy kihűl az egész szerelem, mert mondott már nekem olyanokat, hogy nincs tűz..stb.. legtöbbjét csak mérgében.
Mit csináljak? Ő már dolgozik, igaz pár hónapja kezdte..
20L,21F
"bár már párszor külön váltunk 1-1 hónapra, bár most sem stabil a helyzet
Félek, hogy kihűl az egész szerelem, mert mondott már nekem olyanokat, hogy nincs tűz..stb.. legtöbbjét csak mérgében."
Szerinted ilyen helyzetben okos dolog lenne egy eljegyzés? Miért hiszed, hogy attól majd jobban működik a kapcsolat? Szerintem neked most csak eljegyzést/esküvő vágyad van, ha más lenne a párod akkor tőle várnád, mert neked most ez a vágyad. Az a baj, hogy még éretlen a házassághoz szerintem (leírásból ez jön). Eljegyzés meg tök fölösleges, ha nem akartok még házasodni
Magad írtad, hogy már szétmentetek párszor 1-1 hónapra, és hogy miket mondott neked akár mérgében, akár nem.
Ez nem egy stabil boldog kapcsolat. Ilyenre ne akarj eljegyzést, házasságot meg pláne nem, mert abból csak válás lesz. Ha veled képzelné el az életét, már megkért volna. Szerintem már tudja, hogy nem veled fog maradni, de hogy addig se legyen egyedül... Ha egy férfi azt mondja a nőjének, hogy nincs tűz, akkor annak annyi.
nos...
- bár már párszor külön váltunk 1-1 hónapra
- bár most sem stabil a helyzet
- mondott már nekem olyanokat, hogy nincs tűz
Ha jól számolok, 15 éves voltál, mikor összejöttetek. Ő meg 16.
Namármost, öt év eltelt, érettebbek lettetek, ugyanakkor rengeteg inger is ért titeket. Tehát ami nagyon fiatalon, szinte gyerekként jó volt, az most már nem biztos, hogy működik. Ezt jelzi, hogy már szakítottatok is egy-egy hónapra, meg most sem érzed stabilnak a kapcsolatot.
És még most is annyira fiatalok vagytok, amikor is nem értem, hogy miért kellene elköteleződni. Élni kell, szórakozni, kirándulni, élvezni az együttlétet, romantikázni, sokat nevetni és kivárni még pár évet az eljegyzéssel és minden mással. Főleg, hogy szerinted sem sem stabil a helyzet.
Ha azt mondja, hogy nincs tűz, akkor elhiheted, hogy már nem érez úgy, mint korábban. Miért is kellene így siettetni az eljegyzést vagy bármi mást? Rendezzétek magatokban a helyzetet, jussatok dűlőre, hogy valóban együtt képzelitek a jövőben a kapcsolatot, vagy kihűlt már és csak a megszokás van közöttetek. Amíg ezek nincsenek rendezve, addig nem kell/szabad álmodozni semmiről. Beszélgessetek sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!