Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lenne eljegyzési gyűrűnek?
Nem tudom, hogy úgy általában milyen gyűrűket szánnak eljegyzésre, de nekem ez tetszik. Ti hogy adtátok a barátotok tudtára, hogy milyen gyűrűt szeretnétek?
Az én feleségem nem szereti a nagy köves gyűrűket, úgyhogy egy ehhez hasonlót vettem neki:
szerintem kicsit gáz az ezüst, ha nem tetszik a sárga arany, akkor vegyetek inkább fehéraranyat. az ezüst elég bóvli manapság.
Szerintem is gyerekes kicsit...nem különleges.
Mi sétálgattunk és nézegettünk közben ékszereket, néhányra mondtam h kifejezetten tetszik... :D
Attól függ. Ha ez csak a ma divatos, "17 évesek vagyunk, már fél éve járunk, miért nem jegyzett még el" típusú eljegyzés, akkor bőven megfelel ez is.
Ha ennél megalapozottabb a gyanú, hogy együtt fogtok megöregedni, akkor inkább valami időtállóbbat néznék. Egyrészt a rózsaszín zománc most divatos, de mi lesz 10 év múlva? Másrészt te is meg fogsz öregedni, egy 50-60-70 éves nő ujján elég viccesen néz ki egy babarózsaszín zománcrózsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!