Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szép lenne eljegyzési gyűrűnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lenne eljegyzési gyűrűnek?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom, hogy úgy általában milyen gyűrűket szánnak eljegyzésre, de nekem ez tetszik. Ti hogy adtátok a barátotok tudtára, hogy milyen gyűrűt szeretnétek?

2015. okt. 21. 05:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az én feleségem nem szereti a nagy köves gyűrűket, úgyhogy egy ehhez hasonlót vettem neki:

[link]

szerintem kicsit gáz az ezüst, ha nem tetszik a sárga arany, akkor vegyetek inkább fehéraranyat. az ezüst elég bóvli manapság.

2015. okt. 21. 21:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Számomra a karikagyűrű az eljegyzési gyűrű, de egyébként sem hordanám ezt a gyűrűt, mert nekem nem tetszik.
2015. okt. 22. 10:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Egy évfordulós ajándéknak szép lenne, de eljegyzésre én nem szeretnék sem ezüstöt, sem divatgyűrűt. Olyat szeretnék, ami strapabíró egy életen át, és nem kínos hordani 30-40-70 éves koromban sem. :) Mert remélhetőleg egy életre szóló ékszer.
2015. okt. 22. 12:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem stílusom, de ha neked tetszik, akkor miért ne?
2015. okt. 22. 23:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is gyerekes kicsit...nem különleges.

Mi sétálgattunk és nézegettünk közben ékszereket, néhányra mondtam h kifejezetten tetszik... :D

2015. okt. 23. 18:19
 16/19 Manócska1 ***** válasza:
szerintem szép
2015. okt. 23. 21:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha ez csak a ma divatos, "17 évesek vagyunk, már fél éve járunk, miért nem jegyzett még el" típusú eljegyzés, akkor bőven megfelel ez is.

Ha ennél megalapozottabb a gyanú, hogy együtt fogtok megöregedni, akkor inkább valami időtállóbbat néznék. Egyrészt a rózsaszín zománc most divatos, de mi lesz 10 év múlva? Másrészt te is meg fogsz öregedni, egy 50-60-70 éves nő ujján elég viccesen néz ki egy babarózsaszín zománcrózsa.

2015. okt. 24. 14:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nekem se tetszik. Egyrészt túl gyerekes, kb. a 10 éves unokahúgomnak venném meg szülinapra, másrészt ettől eltekintve az ezüst nem strapabíró, ha nem szeretik a sárga aranyat, akkor lehet fehéret is választani, viszont ha nincs rá pénzetek, akkor inkább orvosi fémet, pár év alatt tönkre megy az ezüst.
2015. nov. 11. 13:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehet játszmázni ha erről van szó :) Csak véletlen legyen megnyitva ott a géped vagy ezt nézd mikor a közeledben van :)
2016. febr. 2. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!