Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesek voltatok mikor eljegyeztek titeket? És mennyi idő után?
Hogy történt az eljegyzés?
Kort légyszi írjatok. Én már alig várom hogy mégkérjék a kezem.
Persze türelmesen várok, nem erőszakoskodom , meg ilyesmi.
És még korai is lenne.
20/L
21 évesen kért meg majdnem 4év együttjárás után. Valentin napon elvitt vacsorázni és ott az étteremben. A szüleimnek mikor elmondtuk az volt a problémájuk, hogy tőlük kellett volna megkérnie. Így tartottunk még egy közös családi vacsorát is. 1év múlva összeházasodtunk, azóta már van 2 gyerekünk is. :-)
32/N
Kb. egy évvel a megismerkedésünk után, a 32. születésnapom környékén. Úgy szervezte, hogy szülinapi meglepetésnek tűnjön, és nagyon romantikus volt. Elvitt Dobogókőre úgy, hogy végig be volt kötve a szemem (az autóban), amíg odaértünk. Amikor kiszálltunk, még akkor is, aztán odavezetett egy gyönyörű részre, és amikor levettem a szememről a kendőt, már térdelt előttem, hogy leszek-e a felesége. Lettem :).
Azóta már van egy 3 éves kislányunk is.
Amúgy itt Dobogókőnek azért volt jelentősége, mert egyes források szerint ott van a Föld szívcsakrája...
Drukkolok neked, hogy a szíved vágya szerint kérjék meg a kezedet!
29 éves, 7,5 év után
a nyaralásunk alatt, a szülinapomon kérte meg a kezemet
előre lefoglalta a vacsora asztal, virágot rendelt
a vacsora után kimentünk a kertbe és egy kis tó felett, egy kis hídon kérte meg a kezemet
a vendéglátósok meg tudták, hogy ez eljegyzési vacsora és az ételekből sziveket formáltak
nagyon megható volt
23 évesen, pár hónapja, 1,5 év után.
Édesapámtól kérte meg a párom a kezemet, volt nagy meglepődés. Oda már gyűrűvel mentünk, azt együtt választottuk ki.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!