Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan fogja a /legtobb/ ferfi megkerni a no kezet?
Februarban volt 2 eve hogy egyutt vagyok a baratommal. Egyutt elunk, a kapcsolat mondhatni tokeletes. Sokat beszelunk a jovonkrol... mondja hogy egy napon majd szeretne feleseget meg gyerekeket de nem latom semmi jelet annak hogy fontolgatna az eljegyzest, vagy hogy a kozeli jovoben tervezne megtenni ezt a lepest.
En 25 eves korom korul szeretnek gyereket es biztos vagyok benne hogy hazassagban akarok szulni... mondom magamnak hogy ha nem teszi fel a kerdest a 3.-ik evfordulonkig akkor szakitok majd vele. Kaphatja a tejet ingyen egy ideig... de elobb vagy utobb meg kell vennie a tehenet, ha nem akkor meg elhagyhatja a farmot. Nem de?
Nem akarom fecserelni az idomet valaki olyannal aki nem tudja elkepzelni a jovojet velem 2-3 ev egyutt eles utan. Ha eddig nem fordult meg a fejeben a lanykeres az mar szerintem baj. Egy 28 eves ferfi szerintem eltudja ezt mar donteni... En csak nem szeretnek kifutni az idobol, ennyi.
Mennyi az atlag ido amit egy ferfi kivar a lanykeres elott? Mennyi ido utan fogyna el a Te turelmed? Meddig varnal?
Koszonom a valaszokat es bocsanat a kis regenyert...
Szia!
Az ismertségi körömben kb 3-4 év után van eljegyzés.
És való igaz,minek is venne el akár engem is a Párom??!!
Megadtam neki mindent eddig is,azután is.
Magánházban laktam,ő hozzám költözött,van főtt kaja minden nap,mosott ruha egyebek és még pénzt se kértem tőle a közös konyhára.
Egész eddig.Most munkanélküli és el akarta adni az autóját.
Én meg nem engedtem.Mondván,majd közösen fizetjük.
Szóval a lényeg az szerintem,hogy mivel úgymond nincs motiváció,így minek is házasodna?
Nálunk max annyi,hogy a Párom gyerkőcöt szeretne,én meg kijelentettem,hogy csak családba jöhet.Vagyis,ha házasok vagyunk.
Nálunk ez közös döntés lesz,hogy mikor,de már a Párom mondta( fél év együtt lakás után) hogy elvesz feleségül,ha lesz pénzünk.Most gyűjtünk.
Szerintem próbáld vele megbeszélni,hogy mit szeretnél,én például,ha a Párom nem mondja,rá nem jöttem volna csupán célozgatásból,hogy mit is akar.
Kerek perec megmondta,hogy ő házasságot szeretne és meg is indokolta.
Sok sikert és boldogságot nektek!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!