Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan haragudott meg a barátom?
Fél éve vagyunk együtt, néhanapján szóba kerül az eljegyzés. Hozzáteszem, hogy ő szokta felhozni a témát.
(volt már neki egy menyasszonya, azzal a lánnyal 4 évig voltak együtt és már az első évben eljegyezte)
Tegnap találkoztunk a volt barátnőjével és valahogy elkezdtünk a kapcsolatukról beszélgetni. Akkor mondta el, hogy ő eljegyezte a volt barátnőjét.
(azt tudni kell róluk, hogy a csaj szakított a barátommal) Én rögtön megkérdeztem tőle, hogyha nem szakított volna vele a barátnője, akkor ő még mindig vele lenne. Gondolkozás nélkül rávágta, hogy igen, mert nagyon szerette. Akaratlanul is nagyon rosszul esett, de inkább nem mondtam neki semmit.
Pont aznap este tudtam meg, hogy az egyik kolléganőmet eljegyezték. Erre a barátom azt mondta, hogy ő nem látja akadályát nálunk is egy eljegyzésnek...
Akkor ott kibukott belőlem minden. Hogy nem akarok a második lenni a sorban. Nagyon könnyen osztogatja a gyűrűt. És hogy hülye, meggondolatlan dolgokat csinál. Velem vígasztalódik stb...Elég sok mindent vágtam még a fejéhez. Ő erre csak annyit mondott, hogy ne csináljam feleslegesen a cirkuszt és, hogy ezzel most nagyon megbántottam. Azóta nem beszélünk.
Tudom, hogy kicsit túlzásba vittem, de én fel nem foghatom ezt a dolgot. Jó esetben az ember ezt nagyon megfontolja, mert én úgy vagyok vele, hogyha már eljegyez valaki, akkor ne évekig "csak" menyasszony legyek.
Ti hogy reagáltatok volna?
Nem könnyű megítélni, hiszen nem ismertek minket, de egy külső szemlélő mindig jobban látja a dolgokat. Jogos volt a "kirohanásom"?
"rögtön megkérdeztem tőle, hogyha nem szakított volna vele a barátnője, akkor ő még mindig vele lenne. Gondolkozás nélkül rávágta, hogy igen, mert nagyon szerette."
Jesszus. Komolyan képes voltál ezt megkérdezni tőle??? Néha nem értem, az úristen miért nem töltött agyat némelyekbe. Ez tipikusan egyike azoknak a kérdéseknek, amikre nincs jó válasz, és a pasi szegény vagy őszinte és szív, vagy nem, és jó eséllyel még akkor is szív.
Ezzel együtt nyilván már az előző csajt is hülyeség volt eljegyeznie, nem beszélve arról, ha esetleg téged is meggyűrűz. Sajnos annyi gyűrűmániás hisztérika mászkál, hogy a fiúk lassan azt hiszik, ez az egyetlen, szükséges és elégséges módja az érzések, a szándékok kimutatásának. Ezzel a kör bezárul, újabb fél éve kézenfogva mászkáló párocska lépett be az eljegyzettek közé, felkerülnek a képek a közösségi oldalakra, és a hasonló bizonytalankodó fiatalok megerősödnek abban a hitben, hogy ez a fokmérője a szerelemnek. Nevetséges, felületes, szánalmas, ami zajlik, és semmit nem mond el a kapcsolat valódi tartalmáról.
Esküszöm nem értem!
Már mit kellett volna a kérdésre válaszolnia? Nyilván együtt lenne még a volt menyasszonyával, ha Ő NEM DOBJA KI a jelenlegi párodat. Hahó! Ébredj fel! Nem a párod osztogatja könnyedén a gyűrűt, együtt voltak 4 évig, komolyan gondolta, hogy vele akarja leélni az életét, eljegyezte, a nő ejtette. Már miért a barátod osztogatná könnyen a gyűrűt??
A helyzetből tanulva, ezúttal kivárt, jobban megismert, és most érzi úgy, hogy továbbléphetnétek a kapcsolatotokkal.
Nem második vagy, nem sokadik, hanem jelenleg az első. Az, hogy előtted is voltak kapcsolatai - komolyak és komolytalanok - TELJESEN NORMÁLIS. Feltételezem neked is voltak. És azt ne mondd kérlek, hogy ha egy előző 4 éves kapcsolatodban megkérték volna a kezed, nemet mondtál volna...
Te tényleg hülye vagy, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!